ÎN PREMIERĂ! SEARA DOBROGEANĂ, pentru turiștii români și străini. “Dinner and Show autentic regional”, la Restaurant Dorna din Mamaia!

0
1994

PRODUS TURISTIC IN PREMIERA – “SEARA DOBROGEANA”

De luni, 30 aprilie, in marele weekend de Deschidere a Sezonului Litoral 2018, Dobrogea devine prima regiune turistica din Romania ce isi lanseaza un concept reprezentativ de “Dinner and Show autentic regional” ce va fi oferit saptamanal turistilor, vizitatorilor si localnicilor.

Corina Martin, MISTRAL TOURS): “Intrucat in Mamaia nu mai aveam de foarte multi ani un restaurant reprezentativ cu program live reprezentativ traditional, am pus in scena un concept de Eveniment traditional, de “Dinner & Show” pentru turisti, vizitatori si localnici, in care oferim o experienta authentic dobrogeana, pentru turistii romani si straini ce sosesc in vacanta pe Litoral. Peste 150 de dansatori si artisti din cele 6 ansambluri ale minoritatilor reprezentative din Dobrogea si din ansamblurile dobrogene fac parte din Spectacol.

Evenimentul primeste botezul sub numele SEARA DOBROGEANA si ofera o bogata si savuroasa cina cu preparate din bucataria tuturor minoritatilor Dobrogei, preum si un show ce include peste 100 de dansatori si artisti, ce prezinta farmecul unic si special al acestei regiuni turistice pe care cu mandrie o numim Dobrogea. Pee parcursul cinei, turistii sunt oaspetii unui Spectacol extraordinar si interactiv, in care admira dansuri grecesti, turcesti, tataresti, rusesti si lipovenesti, armene, aromane si, desigur, dobrogene.

Vor exista initieri interactive cu publicul pentru a invata geamparaua dobrogeana sau sirtaki grecesc. La finalul show-ului, turistii sunt invitati in Salonul de suveniruri si produse traditionale, unde pot admira mestesugari autentici si pot cumpara suveniruri, vinuri dobrogene, produse traditionale dobrogene, cu specific al tuturor minoritatilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pretul unei “Seri Dobrogene” nu este fixat inca, se va stabili ferm dupa culegerea impresiilor si feedback-urilor pe care le vom primi in seara de Premiera de la primii nostri oaspeti, dar va atinge o medie de 150 ron/ persoana, cu reduceri pentru copil si pentru grupuri.

Am discutat deja propuneri de pret cu reprezentantii turoperatorului israelian ce adduce turisti pe charterele de la Tel Aviv la Constanta ( Meshek Wings) si cu reprezentantii Maxitours (tur-operator belgian ce aduce turisti pe zborurile Blue Air de la Paris si Bruxelles catre Constanta, cu reprezentantii Turkish Airlines Constanta – cei care se vor afla printre primii oaspeti ai serii de Premiera, alaturi de reprezentaii ai hotelierilor si agentiilor turoperatoare din Romania, ce vor intra in lantul de vanzare a acestui produs turistic.

Incepand de la finalul lunii iunie, operam in fiecare Joi acest program, iar din iulie trecem la o frecventa de doua evenimente pe saptamana, intr-un restaurant bine ales, pentru locatie, generozitatea spatiului si posibilitatile de amenajare scena si decoruri.

In Show vor evolua ansambluri din mai multe localitati ale Dobrogei, pentru a asigura reprezentativitatea si linia de mosaic de traditii si culture etnografice dobrogene.

1. DOBROGEANCA – orasul Ovidiu

2. PANDELAȘUL – orasul Medgidia

3. PLAI CU DOR – comuna Albești

4. IHOLU – Comunitatea Aromână din Constanta, (Presedinte Stere Beca),

5. VANGHILIZMO- Comunitatea Aromână din Mihail Kogălniceanu,

6. ARMÂNA MEA – orasul Ovidiu,

7. ELPIS – Comunitatea Elena Elpis Constanta, (Presedinte Traian Anton Antoniadis),

8. QARASU – Uniunea Democrata a Tatarilor turco musulmani din Romania, filiala Constanta, (Presedinte Eserghep Gelil),

9. CANLAR – Uniunea Democrata a Tatarilor turco musulmani din Romania, filiala Constanta,

10. FIDANLAR DELIKANLILAR – Uniunea Democrată Turcă din Constanta, (Presedinte Doamna Melek Osman),

11. NAIRI – Uniunea Armenilor din România- Constanța. (Presedinte Liviu Merdinian),

12. GALUBOE MORE – Comunitatea Rușilor-Lipoveni din Constanța. (Presedinte Nicolae Artion).

“Seara dobrogeana” este organizat si pus in scena de agentia de turism tur-operatoare MISTRAL TOURS din Constanta – Mamaia (20 de ani de activitate), impreuna cu Restaurant Dorna Mamaia si dispune de pagina proprie de web si de facebook – www.searadobrogeana.ro, o pagina pe care am introdus prezentarea istoriei Dobrogei, a traditiilor comunitatilor, a elementelor de specificitate si de autentic ale fiecarei minoritati “

Partenerii oficiali ai Serii Dobrogene sunt Comunitatile minoritatilor reprezentative din Dobrogea – Comunitatea Elena Elpis, Uniunea Democrata Turca din Constanta, Comunitatea Aromana din Constanta, Uniunea Democarata a Tatarilor tuco-musulmani din Constanta, Comunitatea Rusilor Lipoveni si Uniunea Armenilor din Romania, filiala Constanta

Luni, 30 aprilie, lansam oficial, cu presa, reprezentanti ai autoritatilor locale si centrale (Ministerul Turismului), constanteni si turisti, acest produs turistic in premiera in Romania!


Mangalia News, 27.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply