Accident rutier mortal, la ieșire din Mangalia spre Negru Vodă, în zona Castelului de Apă. O femeie a murit (galerie foto)

0
3291

Ziua de Constanta: UPDATE. Accident rutier mortal, la ieșire din Mangalia spre Negru Vodă, în zona Castelului de Apă.

Un accident rutier a avut loc în această seară, la ieșire din Mangalia către Negru Vodă, în zona Castelului de Apă.

La fața locului intervine ambulanța.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, din primele informații, o persoană a fost grav rănită, fiind inconștientă.

Victima este o femeie, pieton, de aproximativ 60 ani. La fața locului se efectuează protocolul de resuscitare, victima fiind în stop cardio-respirator.

UPDATE: Din păcate, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale de la ambulanță, nu s-a mai putut face nimic pentru victima care a fost declarată decedată.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a petrecut accidentul. Sursa foto: SAJ Constanța. Mai mult, în ziuaconstanta.ro


 

UPDATE 2: O femeie a decedat, după ce a fost lovită de un autoturism. Totul s-a petrecut la data de 20 aprilie, în jurul orelor 21.00, când un bărbat, de 58 ani, din Cotu Văii, Constanța, a condus un autoturism marca Ford, pe strada Oituz, din Mangalia, către Negru Vodă. Aungând în dreptul castelului de apă, a accidentat mortal o femeie de 53 ani, din Bacău, care se afla pe partea carosabilă, lângă acostament. Oamenii legii au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment rutier. (replicaonline.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply