FAMILIA „MĂRĂŞEŞTI” – Atunci când sunt în exerciţii sau misiuni pe mare, militarii îşi lasă familia, soţia, copiii, iubita și prietenii la cheu, dar îi poartă tot timpul în inima şi-n sufletul lor [Foto/VIDEO]

0
1064

Forțele Navale Române: FAMILIA „MĂRĂŞEŞTI” – m. m. pr. (r.) Cristian Cişmaşu.

Viaţa de marinar nu este uşoară, mai ales când porţi haina de militar în Forțele Navale.

Marinarii militari sunt întotdeauna #LaDatorie, indiferent de funcţie, grad, starea mării sau situaţia lor familială. Atunci când sunt în exerciţii sau misiuni pe mare, militarii îşi lasă familia, soţia, copiii, iubita și prietenii la cheu, dar îi poartă tot timpul în inima şi în sufletul lor.

Pe mare, toţi formăm o #familie, un echipaj, un tot unitar. Fără această osmoză, nava nu se însufleţeşte, nu poate pleca sau sosi la cheu și rămâne doar un obiect plutitor.

De-a lungul remarcabilei istorii a fregatei „Mărăşeşti”, dar mai ales, în urma executării, cu rezultate remarcabile, a numeroaselor misiuni interne şi internaționale, echipajul navei a reuşit să dea o nouă definiție a ceea ce înseamnă familie, sau, marinăresc spus, #ECHIPAJ.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Noi suntem Forțele Navale Române!

#F111 #ArmataRomâniei #WeAreNATO. Imagine: Cosmin Costea și Andrei Pap.


FOTO DOCUMENT: Primul echipaj al Crucişătorului ușor port-elicopter Muntenia…, fost Distrugător…, actuala Fregată Mărășești! August 1985, MANGALIA.

La mulți ani, Familia Mărășești!

Și două colaje cu fotografiile realizate de către Ovidiu Oprea, la Aniversarea de 20 de ani de la Participarea Distrugătorului Mărășești la Strong Resolve 98, din Oceanul Atlantic. (5 aprilie 2018). Vizionare plăcută!

(Surse foto/video: Ovidiu Oprea și Daniel Andrei).


Mangalia News, 14.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply