EMIGRANTELE, noul roman al scriitoarei Dora Alina Romanescu, a fost lansat la Biblioteca Județeană din Galați

0
1411

După cum transmite doamna prof. Cezara Bolat, joi, 12 aprilie 2018, ora 17:00, în cadrul Salonului Literar „Axis Libri”, Sala „Mihai Eminescu” din cadrul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” – Galați, a fost lansat noul roman Emigrantele, al scriitoarei Dora Alina Romanescu din Mangalia. Au fost prezenți poeți, prozatori, oameni de cultură, iubitori de literatură. Nu au lipsit nici televiziunile locale.

Domnul director al Bibliotecii, prof. dr. Ilie Zanfir, a prezentat activitatea literară a  scriitoarei de la țărm de mare, subliniind seriozitatea, dăruirea, dragostea și mai ales talentul cu care-și încântă cititorii, cu fiecare roman pe care-l dăruiește acestora.

Noul roman Emigrantele a fost prezentat de către criticul literar Adi G. Secară într-o manieră literară autentică, relevând valoarea acestuia și în egală măsură talentul scriitoricesc al autoarei.

Despre romanul Dorei Alina Romanescu a vorbit și domnul profesor Theodor Parapiru, care a apreciat stilul clar și curat al scriitoarei prin care aceasta își promovează feminitatea.

De asemenea, domnul profesor a precizat faptul că operele romancierei sunt valoroase, bucurând sufletele celor care le citesc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Prozatoarea a mulțumit organizatorilor pentru prezentarea deosebită pe care au făcut-o noul său roman și a anunțat că în luna mai îl va prezenta și cititorilor din orașul Mangalia.


Mangalia News, sâmbătă, 14 aprilie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply