ARCA TV: Sfintele Sărbători de Paşti ne reamintesc de sacrificiul Mântuitorului şi ne aduc mai aproape, de fiecare dată

0
1181

Arca TV: Prietenilor Arca TV, vă multumesc pentru aprecieri şi pentru că ne urmăriţi. Colaboratorilor Arca TV, vă mulţumesc enorm pentru eforturile pe care le faceţi, arătând tuturor românilor cine am fost, ce suntem şi mai ales de ce suntem în stare, împreună.

În scurt timp am reuşit să arătăm tuturor Românilor o altă latură a creativităţii şi dorinţei noastre de a construi şi de a ne dovedi nouă, în primul rând, că putem. Aveţi respectul meu pentru munca şi timpul oferit acestui proiect, voluntar şi necondiţionat. 

Biserica românească a reprezentat, de-a lungul istoriei, un liant al comunităţii, un loc în care şi astăzi, românii se strâng şi se roagă, împreună, la fiecare sărbătoare religioasă, indiferent de confesiune. Biserica este principalul loc unde românii din afara ţării vin să se cunoască.

Mulţumim bisericilor româneşti, tuturor preoţilor, pastorilor, pentru eforturile lor în cadrul comunităţilor româneşti din afara României şi pentru că ne aduc în suflet o parte din România, oriunde am fi. 

Sfintele Sărbători de Paşti ne reamintesc de sacrificiul Mântuitorului şi ne aduc mai aproape, de fiecare dată. Să ne rugăm pentru toţi românii, de oriunde şi să conştientizăm faptul că istoria şi tradiţia acestui popor mândru nu ne permit să cultivăm ura, dezbinarea şi invidia, chiar dacă mulţi doresc acest lucru.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Schimbarea pleacă din noi şi, pas cu pas, am reuşit să găsim împreună Românii care simt acelaşi lucru şi care se prezintă, în fiecare emisiune pe care încercăm, cu multe greutăţi si eforturi să o realizăm. 

Tuturor, vă mulţumesc încă o dată şi vă doresc Sărbători luminate, Paşte Fericit, sănătate şi putere. Celor care deja au sărbătorit, Cristos a Înviat! 

Lucian Blaga,
Arca TV, Houston, Texas, USA.


Mulțumim, Lucian, prieten drag, pentru cuvintele minunate și pentru Arca TV, proiectul admirabil care ne adună în jurul tău și ne face să ne simțim ACASĂ, împreună, cu toții, oriunde ne-am afla pe Terra! Sărbători frumoase, cu Lumină, Dragoste și Bucurii! Vă îmbrățișăm și Vă iubim! HRISTOS A-NVIAT!


Mangalia News, partener media în Proiectul Arca TV USA, Houston, Texas.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply