KEMPO: Clubul WUSHU MAXX Mangalia a obținut 7 Medalii la Campionatul National de Knockdown

0
2500

farmec.ro
carturesti.ro%20

Recent, Federatia Română de Kempo a organizat Campionatul National de Knockdown. Clubul WUSHU MAXX Mangalia a participat la acest campionat cu șapte sportivi, cinci de la Mangalia si doi din cadrul sectiei 23 August. Toți cei șapte sportivi au urcat pe podium!

Iată rezultatele:

Locul 1 – Anefi Karin, categoria de varsta 6-8 ani.

Locul 2 – Badea Stefania, 8-19 ani.

Locul 3:

Lutic Andrei, 12-14 ani, 45 kg,

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Balcan Lucian, 12-14 ani, 75 kg,

Basarab Radu, 12-14 ani, 50 kg.

Sectia din 23 August:

Locul 3 – Mărginean Florin Andrei, 12-14 ani, 60 kg.

Locul 3 – Ionita Andrei Ionut, 14 -16 ani, 75 kg.

Antrenor Mangalia – Vartolomei Titi.

Instructor 23 August – Budeanu Ionut Florin.


Sportul formează mentalități puternice!

O scurtă poveste reală: Florin Andrei Mărginean, sportivul premiat de la 23 August este un elev foarte bun, serios, disciplinat și motivat, la fel ca și ceilalți colegi ai săi, și pentru faptul că antrenorii nu îi primesc la antrenamente decât pe baza carnetului de note, iar dacă scad notele…, e de rău!

Florin era introvertit, emotiv. Acum e mai sigur de el, are încredere in forțele proprii. Era grăsuț, acum e bine format, se dezvoltă armonios (fizic și intelectual, vorbind).

Clubul WUSHU MAXX Mangalia funcționează de mulți ani într-o sală îngustă, de la subsolul Casei de Cultură Mangalia, printre țevile de la instalația termică… Acea cameră are 3/4 m…

Antrenorul Titi Vartolomei și copiii au aranjat-o, au văruit-o, pe banii lor și, da, în astfel de spații se obține performanță, la Mangalia! Antrenorul și-a cumpărat o mașină mai mare, special pentru a merge cu copiii la competiții, pe banii lui.

Are rezultate frumoase, atât pentru fizicul copiilor, dar mai ales pentru mental, pentru personalitatea lor.

Ionuț Florin Budeanu, instructorul de la 23 August, e fostul lui elev, din zona Fruviileg și iată ce om frumos a ieșit, campion național și european etc. Are părinți care îi spun: “Domnu’ antrenor, vă rog să îi spuneți dumneavoastră să facă… respectivul lucru, pentru că pe mine nu mă ascultă!”

Îmi plac oamenii modești, dar care aduc schimbări mari, treptat, pas cu pas…, în societate, în viitorul comunității noastre. Pentru că acești copii reprezintă viitorul, iar antrenorii îi formează frumos. Fac voluntariat, adună haine ;i jucării, iar de Crăciun și de Paști fac pachete pe care le duc ei, personal copiilor sărmani…(A relatat prof. Magdalena Iacob, redactor șef-adjunct al cotidianului online Mangalia News).


Mangalia News, Joi, 5 aprilie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply