4 aprilie este Ziua internațională a animalelor fără stăpân…

0
1693

farmec.ro
carturesti.ro%20

“Pâinea noastră cea de toate zilele…”, ar fi bine, cel puțin azi, s-o împărțim cu aceste ființe oropsite, create de Dumnezeu spre a ne fi de folos, dar care nu-și mai găsesc rostul în lumea modernă și-n așezările gigant… 4 aprilie este Ziua mondială a câinilor fără stăpân! (Năstase Leonte).


Presa: În fiecare an, la 4 aprilie, este marcată Ziua internațională a animalelor fără stăpân. Istoria acestei zile începe în toamna anului 2010, când aproximativ o sută de organizații olandeze preocupate de situația animalelor fără stăpân au organizat prima conferință națională dedicată acestei probleme.

Astăzi, în întreaga lume, se face un apel la compasiune, față de situația în care se află milioane de animale din întreaga lume fără stăpân. Fie că s-au născut pe stradă, fie că au fost abandonate, toate animalele au nevoie de un stăpân care să aibă grijă de ele, să le ofere un adăpost şi hrană.

Printre manifestările organizate cu ocazia acestei zile se numără acțiuni de sterilizare gratuită a animalelor fără stăpân, încurajarea adopțiilor şi găsirea de soluții, împreună cu autoritățile locale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 04.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply