Un panou publicitar pe care scria ”PAȘTE FERICIT”, a căzut peste două persoane, la Mangalia, în fața primăriei!

0
1723

UPDATE! Din sursele noastre, am aflat că au fost două persoane lovite grav de panoul publicitar – un bărbat cu brațul drept rupt și al doilea, cu două răni urâte la cap!


Replica: Vântul face probleme în Mangalia! Meteorologii au anunțat că vântul va sufla în rafale de până la 55 km/h până în seara de luni, ora 21:00. Iată că la Mangalia a fost cât pe ce să se petreacă o tragedie.

Un panou publicitar a căzut în fața primăriei, iar din păcate, un bărbat a fost rănit. Medicii au intervenit, bărbatul avânt traumatisme la membrele superioare.

Potrivit datelor medicilor, bărbatul are vârsta de 54 de ani. Victima a refuzat transportul la unitatea spitalicească.

Potrivit ultimelor date, panoul respectiv aparținea de Primăria Mangalia, era de carton, înfipt în pământ, cu mesajul „Paște fericit”. Autoritatea locală a decis ca să ducă panoul pascal în depozit până când vântul se va potoli, urmând să fie din nou montat pentru ca oamenii să se fotografieze cu el. (replica online.ro).


ziuaconstanta.roPanou publicitar, căzut peste o persoană la Mangalia.
Un panou publicitar a căzut peste o persoană în Mangalia. Incidentul a avut loc chiar în faţa Primăriei din oraş. Potrivit SAJ Constanţa, victima are traumatisme la membrele superioare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bărbatul în vârstă de 54 de ani a refuzat transportul la spital.


ct100.ro: Medicii de la Ambulanță au ajuns la fața locului și au constatat că bărbatul are traumatisme la membrele superioare. Victima este un bărbat de 54 de ani, Mocanu Ion.
Acesta a refuzat transportul la spital. Din primele informații, panoul a fost amplasat de Primăria Mangalia și pe el scria „Paște fericit”. (02.04.2018).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply