Împreună, pentru un oraș curat!
Compania POLARIS M HOLDING se prezintă

0
1814

Compania POLARIS M HOLDING este una dintre cele mai mari companii de prestari servicii de salubrizare existenta pe piata de profil din Romania. POLARIS M HOLDING isi incepe activitatea de salubrizare in anul 1998, in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata de Primaria Municipiului Constanta.

De-a lungul anilor, compania Polaris a reusit sa-si extinda activitatea in alte 8 orase: Arad, Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alba Iulia, Bumbesti Jiu, Slobozia, precum si in judetele Teleorman si Timis.

Astazi ne mandrim cu o experienta in domeniu de peste 18 ani. Imbunatatirea continua a serviciilor, gradul ridicat de competenta profesionala al angajatilor nostri, devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigente nevoi ale cetatenilor sunt principii de baza pe care se axeaza activitatea Polaris M Holding. Astfel, compania Polaris detine capital 100% romanesc, deserveste peste 1 milion locuitori si creeaza pana in prezent peste 1.500 locuri de munca.

Polaris M Holding este una dintre cele mai mari companii de prestare servicii de salubrizare de pe piata de profil romaneasca.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Activitatea desfasurata de Polaris M Holding vizeaza, in primul rand, imbunatatirea mediului inconjurator si protejarea sanatatii populatiei. Pentru a atinge aceste obiective, Polaris M Holding a introdus servicii de colectare separata a deseurilor si a initiat proiecte de constientizare a populatiei asupra importantei protejarii mediului. Tot din acest considerent a inaugurat in anul 2005, in municipiul Constanta, linia de sortare a deseurilor reciclabile.

Strategia companiei Polaris este fundamentata pe valori bine definite care ne ghideaza activitatea:

Urmarim atingerea telurilor propuse: cetateni si clienti multumiti, cat si rolul de lider pe piata de profil, motiv pentru care incercam sa ne modernizam serviciile in mod continuu.

Demaram programe de CSR (Responsabilitate Social Corporativa) deoarece vrem sa transmitem ideea de comportament responsabil intr-un context in care mediul joaca un rol esential.

Ne mandrim cu transparenta actiunilor noastre, cu profesionalismul serviciilor prestate, cu competitivitatea si eficienta noastra.

Investim permanent in angajatii nostri, oferindu-le posibilitatea de a participa gratuit la programe de informare si instruire.

Investim permanent in parcul nostru auto, achizitionam autovehicule, echipamente si utilaje moderne cu o clasa de poluare cat mai scazuta Euro 4, Euro 5, Euro 5 EEV si Euro 6.

Misiunea companiei Polaris este de a construi un viitor mai curat, impreuna cu locuitorii oraselor in care-si desfasoara activitatea de salubritate.

Politica companiei noastre vizeaza imbunatatirea conditiilor de viata ale populatiei prin crearea unui mediu curat. Aceasta reprezinta modalitatea corecta de a mentine sanatatea populatiei si curatenia oraselor in care prestam servicii de salubritate.

Politica Polaris se bazeaza pe urmatoarele obiective:

  • Reducerea cantitatii de gunoi depozitata la rampa ecologica prin recuperarea deseurilor reciclabile.
  • Responsabilizarea cetatenilor prin demararea actiunilor de colectare separata a deseurilor municipale.
  • Promovarea calitatii in prestarea serviciului de salubrizarea si informarea periodica a cetatenilor asupra politicii de dezvoltare a companiei.
  • Promovarea unui comportament ecologic din partea angajatilor nostri si al locuitorilor oraselor in care prestam servicii de salubritate.

PUNCTUL DE LUCRU MANGALIA

In noiembrie 2008, Polaris M Holding incheie un contract pentru servicii de salubrizare cu Primaria Municipiului Mangalia. Obligatiile cuprinse in acest contract includ: colectarea si transportul deseurilor municipale, salubrizarea stradala, deszapezirea si combaterea poleiului. Compania Polaris – Mangalia presteaza si servicii de dezinsectie aeriana.

Polaris a creat in muncipiul Mangalia aproximativ 100 de locuri de munca.

Municipiul Mangalia se bucura de un renume national si chiar international datorita asezarii si istoriei sale. Polaris se ridica, prin serviciile sale profesionale, la standardele de salubrizare cerute atat de locuitorii municipiului, cat si de turistii romani si straini veniti in aceasta statiune.

POLARIS M HOLDING – MANGALIA – CONTACT:

Director: ing. Florin JIANU

Str. Mihai Viteazu, nr. 10 E.

Tel/ Fax: +40 (241) 740.514

e-mail: [email protected] website: www.polaris.ro

Împreună, pentru un oraș curat!


Mangalia News, 15 mai 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply