Sute de muncitori de la Șantierul Naval din Mangalia protestează, joi, la București

0
1465

Sute de muncitori de la Santierul Naval Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) se pregatesc sa vina la Bucuresti si sa protesteze, în fața Ministerului Economiei, joi, pe 22 martie.

Oamenii acuza statul ca n-a facut nimic pentru a impiedica santierul sa se afunde in datorii si ii cer sa rezolve criza pe care a acutizat-o, impiedicandu-i in urma cu trei luni pe olandezii de la Damen sa preia santierul.

Liderul Sindicatului Liber Navalistul, Laurentiu Gobeaja, a declarat pentru Ziare.com ca numarul muncitorilor care vor sa vina la protest se ridica la circa 400, in acest moment.

“In aceste zile vom face centralizarea si vom vedea clar cati vin. Alaturi de muncitori vor veni alte cateva zeci de cetateni ai Mangaliei, care si-au exprimat dorinta de a veni pe cont propriu, pentru a protesta alaturi de noi, pentru viitorul santierului si al comunitatii. Dar ceea ce conteaza, pana la urma, nu este cati vom fi, ci faptul ca suntem hotarati sa luptam pentru viitorul unitatii.

Faptul ca vom veni la un protest de doua ore nu inseamna, sub nicio forma, ca dupa ne ducem acasa si ne vedem fiecare de treaba lui. Vom continua pana cand situatia se rezolva. Speram sa se rezolva pana la finele acestei luni. Dar nu ne mai bazăm pe asta. Asa am sperat si in decembrie si iata-ne in martie, tot in situatie critica”, a subliniat Laurentiu Gobeaja.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply