Un nou val de aer polar va lovi România în acest weekend

0
1513

Avertizare meteo de ultimă oră de la Administraţia Naţională de Meteorologie. Un val de aer polar vine cu temperaturi negative în acest weekend.

Potrivit meteorologilor, de sâmbătă, vremea se strică în zonele de nord şi est ale ţării, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică, inclusiv duminică pe zi, va fi viscol în Moldova, la munte, dar şi în nordul Munteniei.

Vremea se va strica atât de brusc încât există posibilitatea unui şoc termic.

MIERCURI NOAPTE

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi slabe de scurtă durată local în regiunile intracarpatice și la munte și izolat în restul teritoriului. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între -1 și 7 grade. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief în special din sud-est pe arii restrânse vor fi condiții de ceață.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi temporar noros, în primele ore ale intervalului vor fi posibile ploi slabe, iar spre sfârșitul acestuia vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade.

JOI

Continuarea, aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply