Mioara Gram: La mulți ani, tuturor femeilor din această lume, cărora le doresc o primăvară plină de iubire!

0
1450

Mioara Gram, Seabrook, Statele Unite ale Americii: 
La multi ani, tuturor femeilor din această lume, carora le doresc o primavara de iubire si un anotimp de stralucire, viata si putere in tot ceea ce intreprind!

Desi Ziua Internațională a Femeii a fost adoptată de Organizația Națiunilor Unite în 1977, ea a fost marcata, pentru prima data in Statele Unite ale Americii, abia la începutul anilor 1900, printr-o creștere treptata a gradului de constientizare in ceea ce priveste problemele legate de libertatile civile, drepturile reproductive si inegalitatile economice.

La scurta vreme dupa izvorârea ei din aceste activitati sociale de munca in America de Nord, aceasta zi a capatat recunoastere si raspandire ulterioare in intrega Europa.

De cateva decenii, NASA este organizatia care organizeaza cel mai mare omagiu Zilei Internationale a Femeii in S.U.A. Biroul pentru Egalitatea de Sanse si Diversitate, impreuna cu Grupul de Femei care se ocupă de Resursele de Viata si Leadership ajuta la transformarea comemorarii acestei zile ca punct de sprijin, recunoastere si sustinere a femeilor de știință, tehnologi, ingineri și matematicieni de la NASA. Multumita sotului meu, am avut privilegiul sa ma alatur cu entuziasm evenimentelor organizate de aceste birouri, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

Este un prilej de bucurie pentru mine sa vad cum femeile de la NASA lucreaza, prin forta si taria lor extraordinare, pentru realizarea unitatii inevitabile a omenirii, din punct de vedere stiintific. De curand, am aflat ca printre ele se afla si o româncă, pe care abia astept sa o cunosc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Joi, 8 Martie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply