PARCUL ARHEOLOGIC SUBACVATIC MANGALIA – propunere de PROIECT
cu fonduri europene [VIDEO]

0
2316

farmec.ro
carturesti.ro%20

PARCUL ARHEOLOGIC SUBACVATIC MANGALIA,

propunere de proiect posibil a fi finanțat cu fonduri europene:

Parcul Arheologic Subacvatic Mangalia – proiect. Cetatea și portul Callatis aflate sub apele Mării Negre, ar putea fi puse în valoare printr-un proiect original: Parcul Arheologic Subacvatic Mangalia.

Underwater Archaeological Park Mangalia. The fortress and old Callatis harbor, under the Black Sea, could be redeemed through an original project: the Mangalia Underwater Archaeological Park.

Alte articole pe teme asemănătoare:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

TURISM SUBACVATIC: Cetatea și portul Callatis aflate sub apele Mării Negre (FOTO)

Portul antic al Cetății Callatis ar putea deveni un ”magnet” turistic! Nu sunt fonduri pentru cercetări subacvatice? [galerie FOTO]

Bulgarii pun la cale un proiect REVOLUŢIONAR, pornind de la vestigii tracice – FOTO

Bulgarii ne dau încă o lecţie privind modul în care trebuie să ne tratăm trecutul, patrimoniul naţional. În timp ce la noi, de multe dintre vestigiile istorice s-a ales praful, vecinii de la sud de Dunăre au lansat un proiect revoluţionar, menit să aducă la lumină ruinele legendarei cetăţi tracice a Regatului Odris, aflate pe fundul unui lac de acumulare.


Uitați-vă ce au făcut mexicanii pentru Turismul subacvatic, la Cancun, și ei nu au jumătate de cetate și anticul port Callatis sub ape, la mică adâncime… Au  fost pragmatici! Au inventat ”magneți de atracție” pentru turiști!

UNDERWATER MUSEUM OF ART – CANCUN, MEXIC!


N.red: Noi venim cu propuneri, cu proiecte concrete! De-a lungul anilor, am publicat la rubrica Proiecte pentru zona Mangalia multe articole pe tema proiectelor pe care, dumneavoastră și noi le-am considerat benefice pentru Mangalia și pentru sudul litoralului, multe dintre propuneri putând fi incluse în SDL… Așa cum vă spuneam recent, cu prilejul aniversării celor șase ani de la lansarea portalului Mangalia News, avem multe de făcut împreună! Scrieți-ne, pe adresa de e-mail [email protected] și implicați-vă în proiecte concrete, utile comunității locale! Haideți, să ținem cât mai aproape! Nu numai cu like-uri și share-uri pe Facebook! Veniți cu propuneri și soluții concrete, viabile, realiste, pentru a ne fi mai bine, tuturor!


Mangalia News, Luni, 5 martie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply