Cât plătește Primăria Mangalia pentru organizarea unui Festival Interetnic

0
1048

ORDINEA: Conducerea Primăriei municipiului Mangalia ne informează că a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli aferent anului 2018, precum și bugetele societăţilor din subordinea Consiliului Local Municipal, respectiv Goldterm şi Parcul Industrial.

În același document de presă, primarul din Mangalia anunță că administrația locală va continua și în acest an să acorde sprijin pentru „sectorul turistic și a crește atractivitatea zonei”. Așa s-a gândit Cristian Radu să mai bage 50.000 de lei într-un festival. De data aceasta este vorba despre Festivalul interetnic. Evenimentul este organizat pentru prima dată la Mangalia și este programat să aibă loc pe data de 23 iunie. Cu precizarea că suma este alocată din taxa de promovare!

„În cadrul evenimentului, vor evolua ansambluri folclorice, soliști vocali și tarafuri ale diverselor etnii din Dobrogea. Totodată, manifestarea cuprinde expoziții gastronomice, de artă, carte și fotografie”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Mangalia prin intermediul documentului de presă remis redacției.

Amintim că, un alt eveniment care a stârnit controverse a fost concertul organizat de Primăria Mangalia cu prilejul zilei îndrăgostiților, de Dragobete. Cu acest prilej, conducerea administrației din Mangalia a adus-o pe cunoscuta cântăreață Lora să le cânte îndrăgostiților din oraș. Tot în cadrul unui eveniment care a scos din bugetul local aceeași sumă, 50 mii de lei. (Mihaela Tîrpan, ordinea.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply