Apartamentele închiriate în regim hotelier, o afacere profitabilă

0
1157

Peste două milioane şi jumătate de turişti au vizitat Capitala anul trecut. Bucureştiul devine astfel o destinaţie tot mai căutată în Europa şi exact pe asta mizează tot mai mulţi români care cumpără apartamente pentru a le închiria ulterior în regim hotelier, pe site-uri de turism. Unul dintre investitori vânează la un târg imobiliar din Capitală un apartament cu două camere.

Gigi Gheorghe, client: Au venit mulţi turişti, oameni de afaceri care au investiţii şi vor o locuinţă de serviciu…, sau poate doar pentru câteva zile, sub formă de cazare în regim hotelier.

Preţul unei garsoniere începe de la 70 de mii de euro, iar un apartament cu două camere ajunge la 110 de mii de euro. Costul creşte însă odată cu suprafaţa casei.

Roxana Vântu, jurnalist Digi24: Un apartament complet mobilat, utilat şi amenajat de un designer, are un preţ de 30 până la 40 de euro pe zi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ca să ai succes în această afacere, apartamentul trebuie să fie într-o zonă centrală – Victoriei, Romană sau Universitate – unde sunt şi obiective turistice şi multe resturante şi cafenele.

Nicuşor Miliţă, consultant imobiliar: Caută apartamente mici, în locaţii centrale, sau în locaţii cu acces facil la infrastructura de transport. Dacă investitorul are un număr mare de proprietăţi pe care urmează să le închirieze, pentru el e mai uşor să facă o amenajare cu o firma profesionistă, cu un designer.

Cei mai mulţi investitori plătesc cu bani cash.

Continuarea, pe digi24.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply