Ne doare, domnule primar.
Suntem mulți cei cărora le lasă un gust amar ruina Cazinoului! [Foto VIDEO]

0
1018

Auris Luca: Ne doare, domnule primar. Suntem mulți cei cărora le lasă un gust amar ruina Cazinoului.

Am participat ieri la un storytelling organizat de Asociația ARCHÉ despre orașul Constanța. Mi-ar fi plăcut să vă aflați acolo și să auziți ce spun localnicii despre oraș. Că e urât și murdar, că se construiește haotic și că sunt ignorate și lăsate în paragină clădirile istorice. Arhitecți, economiști, profesori, ingineri, toți au spus că vor altceva pentru ei și copiii lor.

Dar ce m-a durut mai tare, dl primar este că niciunul nu s-a arătat optimist în privința viitorului Constanței. Și că își aminteau cu plăcere cum arăta orașul pe vremea lui Ceauşescu. Unii au spus că preferă să plece din oraș sau din țară, alții că se construiește mult și prost, că sunt urâte clădirile ridicate în ultimii ani.

Că nu avem consilieri specializați pentru comisiile din care fac parte știm cu toții, dar oamenii din comunitate au așteptări mai mari, dl primar. Vor un oraș frumos, în care să le fie drag să se plimbe, așa cum facem cu toții atunci când mergem în vacanțe în statele civilizate.

V-am luat apărarea, domnule primar, și am spus că iubiți Cazinoul și Zona Peninsulară și că vreți să fie reabilitate, dar toți vor să luați măsuri și să ne dovediți concret acest lucru. Oamenii încă mai speră și mai au încredere, nu îi dezamăgiți.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Auris Luca, Duminică, 4 martie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply