‘VREM SĂ MUNCIM! Istoria șantierului demonstrează oricui că am fost cooperanți și cu coreenii și cu americanii și cu alții, pentru că VREM SĂ MUNCIM!’ [VIDEO]

0
1663

OPINII CIVICE: ”Daca seful guvernului a ordonat trecerea Santierului in patrimoniul Statului, printr-un document oficial, azi, sefa guvernului trebuie sa rezolve ambiguitatea creeata. In toate cazurile, conducerea actuala a santierului, sindicatul, Primaria orasului, toti au datoria morala si profesionala sa caute comenzi pentru actuala structura organizatorica a santierului naval.

Noi, navalistii mangalioti putem construi si repara nave maritime si fluviale singuri, sau in parteneriat reciproc avantajos cu orice partener extern. Istoria santierului demonstreaza oricui ca am fost cooperanti si cu coreenii si cu americanii si cu cubanezii si cu ucrainienii etc, pentru ca VREM SA MUNCIM!”

Comentariu postat de Ion Tobosaru, pe marginea articolului: În timp ce autorităţile dorm, Şantierul Naval Daewoo Mangalia este la un pas de faliment!


Mangalia News, 12.02.2018.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.