Problema de la Mangalia este privită cu maximă seriozitate și cu îngrijorare la nivelul Ministerului Economiei’. Ce spune deputatul Robert Turcescu despre interpelarea sa în Parlament

0
1037
dmhi-in-ceata-foto-serban-cioc
DMHI în cea­ță… Foto: Ser­ban Cioc.

Robert Nico­lae Tur­ces­cu: ”Am fost sunat astazi de la cabi­ne­tul minis­tru­lui Eco­no­mi­ei, in lega­tu­ra cu inter­pe­la­rea depu­sa ieri in Par­la­ment pri­vind situ­a­tia dis­pe­ra­ta a sala­ri­a­ti­lor San­ti­e­ru­lui Naval Man­ga­lia.

Mi s‑a cerut sa tri­mit tex­tul inter­pe­la­rii direct la minis­ter (pen­tru a nu pier­de tim­pul) si am fost asi­gu­rat ca pro­ble­ma de la Man­ga­lia este pri­vi­ta cu maxi­ma seri­o­zi­ta­te si cu ingri­jo­ra­re la nive­lul Minis­te­ru­lui Eco­no­mi­ei.

Eu le-am reco­man­dat sa‑i pro­pu­na minis­tru­lui sa se depla­se­ze la Man­ga­lia, pen­tru a vedea la fata locu­lui des­pre ce este vor­ba si am inte­les ca acest lucru s‑ar putea intim­pla in urma­toa­re­le zile. Urma­rim, cum ar zice un cla­sic in via­ta, cu aten­tie si cu ingri­jo­ra­re!” (Robert Nico­lae Tur­ces­cu, pe Fb).

Inter­pe­la­rea des­pre San­ti­e­ru­lui Naval Man­ga­lia, aici:

Robert_Turcescu_Interpelare_Santier_Mangalia


Man­ga­lia News, 14.02.2018.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele