Echipele Polaris acționează pe străzi, însă viscolul care spulberă zăpada le dă peste cap intervențiile!

0
893

farmec.ro
carturesti.ro%20

Codul portocaliu de ger și viscol își face din plin prezența, așa cum au anunțat din timp meteorologii. Tocmai de aceea, echipele formei Polaris acționează pe drumurile din Mangalia încă de la primele ore ale dimineții.

Directorul punctului de lucru Mangalia, Florin Jianu a declarat pentru ”Ediția de Sud„ că în continuare se acționează cu 3 utilaje care împrăștie material antiderapant, dotate cu lamă, 6 autocompactoare tot cu lamă și două buldoexcavatoare repartizate în zonele ANL, Dobrogea 2, respectiv IAS, Fruviileg, Zootehnie.

”Pentru eliberarea trotuarelor de zăpadă, avem mai multe echipe de muncitori dotați cu lopeți, mături, sare, nisip. De asemenea, tot pentru trotuare acționăm cu două utilaje de mici dimensiuni cu lame. Din păcate, munca ne este îngreunată de viscol, astfel că la câteva minute după ce îndepărtăm zăpada de pe carosabil, vântul o spulberă și o așterne la loc, dând impresia că nu s-a intervenit deloc. Codul portocaliu de viscol va dura până mâine seară la ora 20.00, iar codul portocaliu de ger va expira la data de 1 martie, ora 10.00. În tot acest interval, vom fi prezenți permanent pe străzi, astfel să se circule în condiții cât mai bune, având în vedere vremea nefavorabilă cu care ne confruntăm”, a declarat directorul Polaris Mangalia, Florin Jianu. (editiadesud.ro, 26.02.2018).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply