Claudia Andas: SHOW-UL A FOST INCREDIBIL! A fost magnific! Noi am câștigat! Am câștigat o semifinală superbă și o anume notorietate

0
1064

Claudia Andas: Hey, am trecut si de aceasta experienta! A fost magnific! Nu exista nici urma de dezamagire, pentru ca noi am castigat… Am castigat o semifinala superba si o anume notorietate…, venind din senin, cu o prestatie frumoasa la un concurs la care multi nu se mai incumeta sa participe din varii motive! Noi am luat taurul de coarne si i-am tinut piept cu demnitate!

Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase si sustinere, va imbratisam cu drag si speram ca nu v-am dezamgit! Stim ca avem si antipatii… hey, nu poti place tuturor! Dar antipatiilor spunem doar: Peace! … ca nu v-a placut piesa, sau vocea, sau parul, sau mai stiu eu ce, argumentele nu sunt convingatoare! Nu veti fi niciodata multumiti! Iubiti-va un pic si veti gasi frumosul mai repede! Sunt absolut sigura ca nu va place nimic!!! Cantareti ca mine vor exista oricum! 

DOAR AS VREA SA VA MAI SPUN CA SHOW-UL A FOST INCREDIBIL!!! 

Sunt atat de fericita pentru ca am ajuns pana aici si am plecat acasa ca o castigatoare! Imi va lua foarte mult timp sa revin la normal cu adrenalina… Daca ma veti vedea pe strada zambind, va fi pentru ca inca simt bucurie…, bucuria de a avea aceasta sansa intr-un concurs de asemenea anvergura, care a avut pentru mine mai mare impact decat partciparea mea la Vocea Romaniei! 

Contrar spuselor carcotasilor, organizarea a fost super profesionist facuta! 

PEACE OUT!
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 😘 ❤

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Luni, 26 februarie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply