Cristian Cealera: La Mulți Ani, Mangalia News! Aventura continuă…

0
1129

farmec.ro
carturesti.ro%20

La mulți ani, Mangalia News!

Mangalia este un oraș minunat, cu povești extraordinare și cu o istorie milenară. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de bătrânul polis Callatis, cel întemeiat acum peste 2400 de ani de războinicii dorieni.

Muzeul Callatis, ruinele cetății antice (presărate pe tot cuprinsul orașului modern), Mormântul Princiar de la Documaci, Cetatea de la Albești sunt doar câteva dintre obiectivele care dau un aer inedit acestei zone.

Spiritul Mangaliei a supraviețuit mii de ani grație acestor istorii și povești ale sale. De-a lungul veacurilor, cărturarii au scris despre magia Callatisului, a Pangalei, a Mankaliei, a Mangaliei…

Și astăzi, cărturarii secolului XXI poartă mai departe această străveche misie și luptă pentru a menține viu și nealterat spiritul acestei așezări extraordinare.

Eu personal, Cristian Cealera, cel îndrăgostit iremediabil de poveștile frumoasei noastre Dobrogea vreau să urez astăzi un călduros La Mulți Ani, povestitorilor și profesioniștilor de la “Mangalia News”, cu ocazia împlinirii celor șase ani de existență.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La Mulți Ani, Mangalia News! Aventura continuă…

Cristian Cealera, Vineri, 23 februarie 2018.


Mangalia News, partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA. 23.02.2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply