O antreprenoare din România face 50.000 de euro pe an dintr-o afacere lansată cu 4.000, acum doi ani

0
1011

În urmă cu un an și jumătate, Mihaela Rusu, o antreprenoare din Cluj-Napoca, a înființat un atelier unde produce mobilă la comandă: EgregorDesign.

În 2017, atelierul Egregor Design a înregistrat o cifră de afaceri de 50.000 de euro, iar în anul 2018 antreprenoarea speră să îşi dubleze cifra de afaceri, până la 100.000 de euro, relatează „Ziarul financiar”.

„Investiţia iniţială în atelier a fost de circa 4.000 de euro. Anul 2016 a fost primul an de activitate, în 2017 am reuşit să ne dublăm cifra de afaceri, ajungând la 50.000 de euro. De asemenea, pentru anul acesta vizăm dublarea afacerilor“, a spus Mihaela Rusu, fondatoarea atelierului.

„Egregor Design reprezintă o echipă de specialiști formată din arhitecți, designeri, artiști plastici și experți în execuție și producție de mobilier la comandă. Suntem creativi, inventivi, pasionați și dedicați muncii și clienților noștri”, se arată pe site-ul atelierului.

În ceea ce privește mobilierul, Mihaela Rusu oferă transport și montaj gratuit pe teritoriul orașului Cluj-Napoca. Se oferă și garanție extinsă a mobilierului (36 de luni).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Atelierul produce mobilier pentru bucătărie, dormitor, living, baie, birou, hol, camera copilului sau pentru spații publice (cafenele, restaurante etc).

Dincolo de proiectare, design și producție de mobilier, echipa de specialiști oferă consiliere în amenajarea, mobilarea sau decorarea locuințelor și a spațiilor publice.

Continuarea, inclusiv GALERIA FOTO, aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply