Corina Martin (FAPT): Dacă aş fi ministru al Turismului, l-aş convinge pe ministrul Educaţiei să introducă obligativitatea organizării de excursii, pentru ca elevii să cunoască România

0
1107

AGERPRES: ”Dacă aş fi ministrul Turismului, l-aş convinge pe ministrul Educaţiei să introducă obligativitatea de a fi organizate excursii cu destinaţii interne pentru elevi, ca să îşi cunoască mai întâi ţara, istoria şi geografia, mai apoi ţări precum Spania, Italia sau Franţa”, a declarat pentru AGERPRES, Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

“Cu ani în urmă, ca preşedinte ANAT, am militat pentru ca excursiile şi tururile organizate în şcoli, de către profesori, să fie avizate de inspectoratele şcolare judeţene numai dacă sunt organizate prin agenţii de turism (licenţiate în acest sens). Dacă acel Protocol încheiat atunci ar funcţiona, agenţiile de turism ar avea o legătură mult mai consistentă cu inspectoratele şcolare şi această comunicare directă ar genera mai multe excursii şi tururi cu elevi în România şi mai puţine în afara ţării. Desigur, tema Centenarului ar trebui să fie, în acest an, una obligatorie”, ne-a precizat preşedintele FAPT.

Mai mult, pe agerpres.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply