Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu: PREȚURILE NU SE VOR MĂRI, pe rutele Mangalia-Limanu-2 Mai-Vama Veche!

0
4618

     Vineri, la solicitarea Primarului comunei și a Consiliului Local Limanu domnul Ilie Comuși, patronul firmei Nordiana și Mirela Stanciu, administratorul firmei Nordiana, deținătoarea traseului de transport persoane pe ruta Mangalia, Limanu, 2 Mai, Vama Veche, au participat la o discuție în cadrul ședinței de Consiliu Local, pentru găsirea unor soluții de aducere a transportului și biletelor de călătorie la cele mai bune condiții și prețuri.

     S-au discutat problemele pe care le întâmpină firma și călătorii pe traseu. S-au căutat modalități de rezolvare, astfel încât locuitorii comunei Limanu să beneficieze de condiții bune și prețuri decente.

     Primăria și Consiliul Local caută împreună soluții de rezolvare a stațiilor de așteptare, în așa fel ca acestea să fie acoperite, iluminate și supravegheate video. Firma de transport trebuie să instaleze automate de vânzare bilete, să modifice traseele, astfel încât locuitorii să nu mai aibă trasee ocolitoare.

     Vor fi înființate traseele: Limanu – Mangalia, tur – retur, direct și nu prin 2 Mai și Mangalia – 2 Mai – Vama Veche, tur – retur, direct și nu prin Limanu.

     Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu ne-a declarat, pentru Mangalia News:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

     ”Prețurile nu se vor mai mări de la 1 martie, așa cum a anunțat anterior firma de transport. În plus, pentru a veni în sprijinul cetățenilor din Limanu și 2 Mai care muncesc vara în Vama Veche, pe timpul sezonului estival va fi înființat traseul Limanu – 2 Mai – Vama Veche, cu orar special de dimineață și seara”.

    Această soluționare a problemei transportului în comun între localitățile din sudul litoralului este un model de colaborare între primarul Daniel Georgescu și Consiliul Local al comunei Limanu.

     Într-adevăr, iată că SE POATE!

     La Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni, SE POATE!


Mangalia News, duminică, 18 februarie 2018. (foto: arhivă).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply