FURTURI CU REPETIŢIE! Un mangaliot, SPAIMA societăţilor comerciale!

0
1720

Nici bine nu scăpase de închisoare…, încă o condamnare!

Hiusein Toros, din Mangalia, s-a ales cu o nouă condamnare. Nu este la prima abatere, el a mai ajuns în atenția oamenilor legii și în 2013, dar și în 2015, după care a fost condamnat. Și nici bine nu scăpase de închisoare că a ajuns din nou în arest. Iar acum prima instanță l-a condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru furt calificat în formă continuată. Din câte se pare, individul ”preferă” societățile comerciale.

În aprilie 2015, Hiusein Toros era condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru furt. Două furturi fuseseră semnalate în Mangalia, vizată fiind și o societate comercială, respectiv SC NCS Virtus SRL. Astfel, la data de 26.01.2015, poliţiştii din Mangalia au efectuat o percheziţie la domiciliul lui Toros Hiusein, în vârstă, pe atunci, de 18 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptelor.

Oamenii legii au stabilit că acesta, pe timp de noapte, prin efracţie a pătruns în incinta respectivei societăţi comerciale, sustrăgând conductele din cupru ale unor espresoare profesionale şi ale unor dozatoare de bere, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.000 euro. Cel în cauză a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar în dimineaţa de marţi, 27 ianuarie, a fost prezentat Judecătoriei Mangalia, instanţă ce a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Amintim și faptul că, în 2013, pe când avea 16 ani, era prins de poliţişti, fiind suspectat de 6 infracţiuni de furt calificat. Mai exact, acesta a furat ţevile de cupru ale aparatelor de aer condiţionat, de la magazinul Lidl, prejudiciul fiind de 54.000 de lei. Totodată, a furat şi din cadrul CFR Marfă, dar a spart şi societăţi precum Altex şi Raiffeisen. La acea dată a fost condamnat cu suspendare sub supraveghere. Dar activitatea sa infracțională nu s-a oprit aici.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În septembrie 2017 era din nou arestat pentru furt calificat. Pe 19.10.2017 a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Mangalia, parte civilă fiind SC Don Raz Turismo SRL. Iar pe 31.01.2018 a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru furt calificat în formă continuată. Decizia nu a fost definitivă și, pe 15.02.2018, a fost înregistrat apelul la Curtea de Apel Constanța. În martie este stabilit primul termen. Menţionăm că Toros este din cartierul “Barăci”, din Mangalia.

Liliana CHIRU, replicaonline.ro, 17.02.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply