ARCA TV: Reportaj din Tulgheș, județul Harghita, un loc binecuvântat de Dumnezeu și de strămoșii daci [VIDEO]

0
1574

Arca TV a ajuns, prin intermediul Mihaelei Lomoră Florea, în Tulgheș, județul Harghita, un loc binecuvântat de Dumnezeu și de strămoșii daci. O româncă adevărată, Doamna Lăcrămioara Pop, este cea care păstrează cu grijă comorile neprețuite ale strămoșilor noștri – portul popular, obiceiurile, datinile, muzica și tradițiile din zona Tulgheș.

Mulțumim, Doamnă Pop pentru faptul că existați și reușiți să ne faceți mândri că suntem români, oriunde am fi! Felicitări Mihaela Lomoră Florea, pentru că ți-ai făcut timp să ne încânți cu reportajul realizat!

Lăcrămioara Pop: ”Mulțumim dragii noștri de la Arca TV, pentru această alcătuire de slove și imagini! Dragă Mihaela, te așteptăm să vii din nou pe plaiurile natale!

Dragi tulgheșeni, vă mulțumesc pentru că ați păstrat frumusețile sufletului vostru, l- ați cusut pe straiul national pe care cu drag, mi l-ați dăruit si mie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Povestea acestor locuri va merge mai departe scrisă pe pânza vremii cu slove nemuritoare, coborâte din tainița sufletului vostru precum izvoarele acestor munți coboară, cristaline, până la Dunăre și Marea cea albastră…

ARCA TV, mulțumim că ai găsit în ”cămările” tale loc pentru tradițiile autentice din Tulgheș și le călătorești pe apa dorului, până la cei mai de departe frați ai noștri, întru credință și neam! Mulțumim încă odată și vă dorim sănătate! Vă așteptăm cu drag, ori de câte ori veți putea poposi pe aceste meleaguri. Doamne-ajută!”

ARCA TV USA. Publicat pe 12 feb. 2018.


Mangalia News, partener media în Proiectul ARCA TV USA.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply