S-a rupt lanțul de iubire! Turcescu îi cere lui Palaz să renunțe la „alianța toxică” dintre PMP și PSD

0
910

farmec.ro
carturesti.ro%20

CT100.RO: Robert Turcescu, deputat PMP, singurul deputat PMP, de altfel, a ieșit la atac. După o perioadă în care conflictul era mocnit, ținut departe de ochii alegătorilor, acesta a izbucnit pe Facebook într-un atac la adresa președintelui PMP, Claudiu Palaz. Turcescu îi cere să recunoască faptul că sunt tensiuni în PMP și să renunțe la alianța cu PSD, pe care o numește „toxică”.

„Domnul Palaz ar trebui sa recunoasca: EXISTA tensiuni in PMP Constanta! Explicatia e simpla: eu, ca deputat PMP, dar si multi membri si simpatizanti ai partidului, NU sintem de acord cu alianta devenita toxica dintre PMP si PSD in cadrul Consiliului Judetean Constanta.

Din punctul meu de vedere, dar, repet, nu e un punct de vedere singular, aceasta “colaborare” a PMP cu PSD ar trebui sa inceteze imediat. Desigur, e o decizie politica si sper sa fie luata cit mai curind in forurile de conducere ale partidului. Dar nu ma poate opri nimeni sa spun ca pentru partidul din care fac parte, PMP, aceasta “alianta” cu PSD nu ar trebui sa mai existe.

PMP trebuie sa devina un adevarat partid de opozitie. Iar Opozitia are astazi de atins o coordonata majora: lupta reala cu PSD, la centru si in teritoriu. Am cistigat alegerile parlamentare la Constanta luptind impotriva PSD cu toata puterea. Nu ne putem minti electoratul. Sau, cel putin, eu, unul, nu pot si nu vreau.

Deci, domnule Palaz, va indemn sa ascultati vocea electoratului PMP si sa va desprindeti de PSD, chiar daca asta inseamna sa pierdeti fotoliul de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Stiu ca va e greu, dar ar fi un gest onorabil. Curaj va doresc!”, a scris Robert Turcescu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

sursa: CT100.RO, sâmbătă, 10 februarie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply