LA EI SE POATE! Festival de rock organizat într-un sat cu 2.000 de locuitori din Olt. Ce formaţii de calibru şi-au anunţat participarea

0
992

Primul festival de rock din judeţul Olt va avea loc la Osica de Sus, în această vară, iar biletele pentru eveniment au fost puse deja în vânzare.

Pe pagina oficială a evenimentului a fost postat următorul anunţ:  „Aflat la prima sa ediţie, festivalul naţional de muzică ”Rock Me” începe să îşi deruleze povestea, în fiecare an, pentru toţi fanii rockului: muzica poate transforma lumea pentru că muzica poate transforma oamenii, ducându-ne pe toţi dincolo de preconcepţii, bariere sociale, culturale sau geografice.

Ediţia din anul 2018 debuteaza vineri, 13 iulie cu trupe binecunoscute precum Vita de Vie şi OCS (Omul cu Sobolani) şi timp de trei zile vor încanta şi energiza publicul prin puterea şi armonia muzicii lor împreuna cu alte doisprezece formaţii notorii în tară şi peste hotare.

În sprijinul festivalului vin Ministerul Culturii şi primaria comunei Osica de Sus, care vor deschide festivalul vineri, 13 iulie, începand cu orele 14:00.“

Primele bilete pot fi cumpărate în perioada 19 februarie-19 martie 2018, iar preţul unui bilet este de 125 lei. Un abonament pentru toate zilele este de 220 lei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Osica de Sus este o comună din judeţul Olt care are în componenţă şase sate şi o populaţie totală de aproximativ 5.000 de locuitori. Principalul sat din comună se numeşte tot Osica de Sus şi este populat de aproximativ 2.000 de oameni.

Iată şi programul integral al festivalului, iar pentru alte detalii puteţi consulta pagina de Facebook a evenimentului.

Vineri, 13 Iulie 2018

White Ash
HTETHTHEMETH
Bucium
Trooper
Luna Amara

Sâmbata, 14 Iulie 2018

Sunet FIN
The Kryptonite Sparks
The Mono Jacks
Altar
OCS(Omul Cu Sobolani)

Duminică, 15 Iulie 2018

Melting Dice
Days Of Confusion
FIRMA
Vita De Vie.

Sursa: http://adevarul.ro/


BRAVO, Osica de Sus! Nu vă mutați la Mangalia??



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply