Cele două echipe de băieți ale MC BALL vor participa la Turneul 2, faza de clasificare U14 M şi U16 M

0
1000

MC BALL: Turneul 2 – faza de clasificare U14 M şi U16 M!

Cele două echipe ale clubului nostru se vor deplasa la Târgoviște, respectiv la București, pentru al doilea turneu din faza de clasificare din CN, la categoriile U14M şi U16M, care se va desfăşura începând de mâine timp de 3 zile. Fiecare echipă va disputa câte 5 meciuri.

Echipa de U16 îşi dispută locurile în clasamentul competiţiei, în timp ce pentru echipa de U14 miza acestui turneu este clasarea în primele trei locuri din grupă, ce le asigură participarea la turneul final la categoria lor de vârstă.

Acest turneu are două obiective: verificarea nivelului de pregătire al sportivilor de U16 pentru următorul sezon competiţional şi clasificarea la turneul final pentru echipa de U14.
Deşi este un turneu greu, avem încredere că toţi sportivii noştri vor face un joc bun, reuşind să își depășească propriile limite, contribuind astfel la atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus.

Lotul de U14 are următoarea componenţă:

Rădulescu Adrian,
Călințaru Mihai,
Călințaru Andrei,
Dobre Andrei,
Drăghici Sergiu,
Ciobănel Andrei,
Pitu Robert,
Călin Vlad,
Secăreanu David,
Celnicu Cosmin,
Ursache Raul,
Condruț Ştefan.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lotul de U16 are următoarea componenţă:

Ercan Sefer,
Octavian Dobre,
Alexandru Borcan,
Eduard Butnaru,
Ionuț Popa,
Ediz Iusmen,
Erik Began,
Mario Roibu.

Parteneri oficiali: Professional Selection RB, Hotel Rio Jupiter, Complex Alutus Mangalia şi Magenta Cosmetics Mangalia.

Parteneri media: Mangalia News, Mangalia TV.

Mulțumim înca o dată părinților pentru sprijin și le urăm mult succes sportivilor noştri!


Antrenorul clubului MC Ball, Mugurel Lepădatu ne-a declarat: „Echipa de U16 îşi dispută locurile în clasamentul competiţiei, în timp ce, pentru echipa de U14 miza acestui turneu, este clasarea în primele trei locuri din grupă ce le asigură participarea la turneul final, la categoria lor de vârstă. Acest turneu are două obiective: verificarea nivelului de pregătire al sportivilor de U16 pentru următorul sezon competiţional şi clasificarea la turneul final pentru echipa de U14. Deşi este un turneu greu, avem încredere că toţi sportivii noştri vor face un joc bun, reuşind să își depășească propriile limite, contribuind astfel la atingerea obiectivelor pe care ni le-am propus.”

Vă ținem pumnii! HAI, MC BALL!


#Mangalia News, Joi, 08.02.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply