Managerul Alina Nițoi: Realizări recente și noi proiecte, la Spitalul Municipal Mangalia

1
3546

Sălile de operații din Spitalul Mangalia au fost renovate.

La Spitalul Municipal Mangalia, s-au efectuat, recent, lucrări de renovare în blocurile operatoare din cadrul Pavilioanelor A și B, care au în componență câte trei săli de operație și încăperi anexă. Potrivit directorului unității medicale, Alina Nițoi, încă din toamna anului trecut, la unitatea spitalicească din Mangalia au avut loc mai multe lucrări de renovare, inclusiv la acoperișul Pavilionului B, a fost schimbat mobilierul în unele secții, iar în prezent cele două blocuri operator au fost renovate.

”În blocurile operator și dependințele aferente s-a intervenit pentru igienizarea spațiilor medicale și s-a montat covor P.V.C. antibacterian. Tot în unitatea noastră sanitară, s-au efectuat și alte lucrări de igienizare a spațiilor aparținând spitalului, pentru buna desfășurare a actului medical”, a precizat managerul spitalului.

Reprezentanții unității medicale mai spun că, în curând, la Spitalul Municipal Mangalia se vor face operații oftalmologice complexe. În acest sens, conducerea unității medicale a declarat că spitalul a primit aviz favorabil de la Direcția de Sănătate Publică, iar în prezent, documentația aferentă a fost înaintată și la ministerul de resort pentru conformitate.

 Precizăm că, din anul 2016, cu sprijinul Agenției de Cooperare și Coordonare Turcă TIKA-București, unitatea spitalicească are un cabinet de oftalmologie dotat cu aparatură și echipamente de ultimă generaţie, iar pacienţii beneficiază de tratamente la cele mai înalte standarde.

Reamintim că Spitalul Municipal are de curând un nou cabinet de Gastroenterologie, dotat cu aparatură şi echipamente moderne.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cabinetul este destinat întregii populaţii din sudul judeţului Constanţa, care apelează la servicii medicale, consultaţii şi investigaţii de specialitate, printre care endoscopii digestive şi colonoscopii.

Noul cabinet funcţionează în incinta pavilionului C, cu program de lucru de luni până vineri, între orele 8:00 – 12:00. Consultațiile se efectuează doar cu programarea prealabilă a pacienţilor la medicii specialişti, dr. Irina Stănescu şi dr. Răzvan Ilie. Pentru a beneficia de aceste servicii, pacienţii trebuie să se prezinte la cabinet cu bilet de trimitere de la medicul de familie şi cardul de asigurat.

Ca proiecte pentru acest an, menționăm renovarea și recompartimentarea Secției Primiri Urgențe Pediatrie.

(Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia).


Mangalia News, 06.02.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Rectificați numele d-na manager se numește Alina Dan
    Doamna manager face excursii cu mașina instituției spitalului Mangalia umbla noaptea in interesul spitalului mai mult de atât ca nu se poate numi (doamna )Închide portiera masini cu piciorul ce preocupări sa aibe in aceasta funcție când nu are nici cea mai mică legătura cu aceasta funcție
    Sa punem in “” după cum știe toată Mangalia de legătura ei amoroasa cu primarul Mangaliei oare cum a primit acest job ce sa mai spunem trăim in România
    Și se știe clar tot ce se realizează sunt directive semnate ca “primarul “

Leave a Reply