NEVERSEA, ediția 2018: Peste 200 de artiști internaționali vor urca pe cele 7 scene amplasate pe o plajă din Constanța

0
1973

Cea de-a doua ediţie a Festivalului „Neversea”  se va desfășura în perioada 5-8 iulie, pe o plajă din municipiul Constanţa, au precizat organizatorii festivalului, astăzi, într-o conferință de presă.

Potrivit directorului festivalului, Bogdan Buta, au fost luate în calcul pentru ediția din acest an trei locații – plaje – din Constanța, iar varianta finală pentru organizarea festivalului Neversea din acest an va fi comunicată în maximum o lună de zile.

De asemenea, tot Buta a preciat că Neversea 2018 va aduce la Constanța peste 200 de artiști ai scenelor internaționale, a estimat o creștere cu 50 la sută a participanților față de ediția de anul trecut și o majorare a bugetului festivalului cu 20-30 de procente.

Primele 5.000 de abonamente pentru festivalul NEVERSEA 2018 se vor pune în vânzare începând de miercuri, 7 februarie, de la ora 12.00 până la ora 20.00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe www.neversea.com.

Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 7 februarie, ora 12.00, prin care va putea achiziţiona maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului, www.neversea.com.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că municipiul a avut mult de câştigat din punct de vedere al notorietăţii, dar și economic, în urma primei ediţii a festivalului Neversea.

„Comunitatea a avut mult de câştigat de pe urma acestui festival, oraşul a avut mult de câştigat din punct de vedere al notorietăţii, al percepţiei pozitive faţă de o destinaţie binecunoscută pentru români, dar să recunoaştem mai puţin cunoscută pentru străini. Neversea a însemnat un eveniment născut pentru Constanţa, care ne-a aşezat pe harta europeană a marilor evenimente încă de la prima ediţie, un eveniment care a adus pentru prima dată la Constanța mulţi artişti, artişti care au făcut pe conturile proprii ale reţelelor de socializare un serviciu uriaş României, Constanţei, litoralui românesc”, a declarat primarul Făgădău.

Protocol între Neversea, Apele Române, Primăria Constanța și Ministerul Turismului

La rândul său, directorul general al Festivalului „Neversea”, Bogdan Buta, a spus că evenimentul din 2017 a fost bine primit de către participanţi, chiar cu problemele apărute, s-a bucurat de sprijinul autorităților locale, iar succesul a fost unul de talie internațională, după cum a ținut Buta să precizeze de mai multe ori.

„După cum aţi aflat şi din percepţii, din datele pe care le avem, evenimentul a fost foarte bine primit, chiar dacă am avut un timp relativ scurt anul trecut pentru a pregăti tot ceea ce era necesar. Ne-am lovit şi de diverse probleme inerente la orice proiect major, dar ne-am bucurat că am reuşit să avem aproape de noi sprijinul atât al Primăriei, cât şi al celorlalte autorităţi şi am reuşit să depăşim orice impediment, iar participanţii s-au bucurat de ceea ce le-am pregătit pe parcursul celor trei zile”, a explicat Bogdan Buta și a completat prin a adăuga elementele de noutate ale ediției din acest an. Astfel, Buta a precizat că „un element de noutate faţă de anul trecut este încheierea unui protocol între organizatori, Primărie, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, Ministerul Turismului şi din acest punct de vedere există deja toate aprobările necesare pentru desfăşurarea evenimentului”.

4 zile de festival și nu 3, așa cum a fost ediția de anul trecut

Directorul festivalului a spus că în acest an Neversea va avea patru zile de concerte, urmând să se desfăşoare între 5 şi 8 iulie. Așadar, organizatorii măresc perioada de petrecere pe plaja din Constanța cu o zi, urmare a succesului pe care l-a avut prima ediție.

„Ţinând cont de rezultatele foarte bune, de feedback-ul primit de la participanţi, ne-am gândit ca în acest an să le oferim o zi în plus de distracţie, deci festivalul va avea patru zile şi se va desfăşura în perioada 5-8 iulie”, a afirmat Bogdan Buta. Directorul festivalului a spus că locul desfăşurare pentru acest eveniment urmează să fie ales în săptămânile următoare, pe listă aflându-se trei plaje din municipiu, printre care şi cea unde s-a desfăşurat anul trecut, plaja Modern.

În 2017, succes de peste 20 de milioane de euro!

Citiți mai mult în ordinea.ro, 05.02.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply