Daniel Zamfir, ”executat” de colegii de partid, după scandalul cu Ludovic Orban

0
992

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat de PNL de la conducerea Comisiei economice a Senatului. În locul său a fost votat Florin Cîțu.

Informația a venit prima dată pe surse de la avocatul Gheorghe Piperea, iar astăzi a venit și confirmarea oficială, odată cu votul pentru noua sesiune parlamentară.

Daniel Zamfir a fost acuzat de Ludovic Orban, președintele PNL, că ”deviază” de la politica partidului, fiind adusă în discuție chiar o posibilă excludere a sa din partid.

Senatorul liberal a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, adresându-se preşedintelui PNL Ludovic Orban:

“După ce, în mod ruşinos, ai fugit de un răspuns când te-am întrebat care sunt actele de «deviaţionism» pe care le-am comis în activitatea mea la Comisia Economică, ai început să înroşeşti telefoanele să le ceri colegilor din Senat să mă schimbe de la Comisie. Ştiu. Te derajează tare că îmi văd de treabă acolo. Te deranjează şi că deranjez interese. Te deranjează că apăr cetăţenii de abuzurile băncilor, IFN-urilor şi ale recuperatorilor? Sau că cer cu obstinenţă ca «băieţii deştepţi» să plătească redevenţele cuvenite Statului?”. (sursa: antena3.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply