Șantierul naval Mangalia și metroul din București, vizate de premierul Japoniei, Shinzo Abe și de oamenii de afaceri din delegația sa, în vizita de la București’

0
2646

Marți, 16 ianu­a­rie, pre­mi­e­rul Japo­ni­ei, Shin­zo Abe, împre­u­nă cu 30 de oameni de afa­ceri, au venit cu inten­ția de a face inves­ti­ții majo­re în infras­truc­tu­ră, fiind viza­te metro­ul din Bucu­rești și Șan­ti­e­rul naval Man­ga­lia’.

Iată un arti­col pe aceas­tă temă, pos­tat pe pagi­na de Fb a for­ma­țiu­nii poli­ti­ce PRO Româ­nia:

Seri­o­zi­ta­tea japo­ne­ză și mâr­lă­nia poli­ti­că a PSD-ALDE

Româ­nia tre­ce astăzi prin­tr-un expe­ri­ment dur, unul al rup­tu­rii tota­le a fac­to­ru­lui poli­tic de inte­re­se­le cetă­țe­ni­lor. Ieri, pre­mi­e­rul Japo­ni­ei, Shin­zo Abe, împre­u­nă cu 30 de oameni de afa­ceri, care au venit cu inten­ția de a face inves­ti­ții majo­re în infras­truc­tu­ră, fiind viza­te metro­ul din Bucu­rești și șan­ti­e­rul naval Man­ga­lia, a înlo­cu­it dis­cu­ți­i­le cu pre­mi­e­rul (ine­xis­tent) al Româ­ni­ei cu o vizi­tă la Muze­ul Satului. Aces­ta a fost tra­ta­men­tul pe care PSD-ALDE l‑a ofe­rit unui lider poli­tic venit, pen­tru pri­ma dată în 100 de ani, să tra­te­ze Româ­nia drept o fereas­tră de oport­u­ni­ta­te pen­tru inves­ti­ți­i­le Japo­ni­ei în Euro­pa.

Sur­sa: Plat­for­ma­PRO­Ro­ma­nia.

Citiți și: dcnews.ro/shinzo-abe-premierul-japoniei-klaus-iohannis-intalnire-la-cotroceni


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele