Spectacolele din luna ianuarie ale Teatrului de Stat Constanța vor fi acompaniate vizual de o expoziție de fotografie realizată în foaier, de membri ai Asociației S16 Vision din Constanța.

Expoziția va fi deschisă spre vizionare în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, între orele 17 – 19.

Iubitorii acestei arte se vor putea delecta cu o varietate de creații, de la fotografie de natură și fotografie de stradă până la fotografie conceptuală.

Autorii exponatelor fotografice sunt Magda Fulger, Camelia Sopon, Elena Răceală, Lili Screciu, Sergiu Gheorghian și Emilian Avrămescu.

O bună parte dintre imaginile expuse sunt prezente și în galeriile online ale unor importante site-uri de fotografie, naționale și internaționale, cum ar fi 1x.com, photosharp.ro, fineart-portugal.com, On Spot Galery etc.

 

Pentru nespecialiștii care sunt curioși de la ce vine numele asociației de fotografi din Constanța, S16 Vision, „Sunny 16 rule” este o regulă de estimare a expunerii corecte a unei fotografii, fără exponometru.

Vă așteptăm atât la teatru, cât și la expoziția de fotografie!


Este despre oameni, așa cum este despre păsări și despre copaci; este despre bucăți de cer, așa cum este despre lumini și despre umbre; este despre culori, așa cum este despre sunete și despre frânturi de timp; este despre noi, așa cum este despre ei și despre tine; este despre fotografie.


Expoziție de fotografie, 13-17 decembrie 2017, Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danvosky” Constanța (orele 17:45-18:30, în zilele în care se desfășoară spectacole).
Asociația pentu Fotografie S16 Vision: Camelia Sopon, Elena Răceală, Emilian Avrămescu, Liliana Screciu, Magda Fulger, Michelle de Rose, Rodica Tănase, Sergiu Gheorghian, la Teatrul National De Opera Si Balet Oleg Danovski.


Mangalia News, 12.01.2018.


Suntem și aici: Mangalia News Punct Ro, pe Facebook și @Mangalia_News, pe Twitter!

Piese Auto Mangalia - URGENȚE: 0747 338 310

piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici