FINALA AUSTRALIAN OPEN / Toată ţara e alături de SIMONA HALEP! Moment istoric al sportului românesc

0
987

Simona Haleo, locul 1 WTA, și Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, își dispută finala Australian Open azi, de la ora 10:30. Partida poate fi urmărită livetext pe ȘTIRIPESURSE.RO. Câștigătoarea meciului va fi de luni numărul 1 WTA și va obține primul titlu de Grand Slam din carieră.

Simona Halep se află în fața meciului carierei! Românca și Caroline Wozniacki au ajuns în ultimul act al turneului de la Melbourne, după meciuri chinuitoare. Au salvat mingi de meci, Halep chiar de două ori, cu Davis, și cu Kerber. În plus, Simona a purtat cu ea în aceste aproape două săptămâni și durerea fizică, una cauzată de accidentarea la gleznă din primul meci disputat la Melbourne contra lui Destanee Aiava.

Halep și Wozniacki au ajuns pe prima treaptă a clasamentului mondial, Caroline în octombrie 2010, Simona tot în octombrie, dar anul trecut, ea ocupând și în acest moment poziția de vârf. Ambele au deja în spate experiența complexă a câte două finale majore jucate și pierdute. De fiecare dată în același loc, românca la Roland Garros, daneza la US Open. (cugetliber.ro, 27.01.2018).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply