GOLDTERM Mangalia SA execută GRATUIT lucrări de rebranșare la sistemul centralizat de termoficare, pentru locatarii de la blocuri

0
1324

Societatea de termoficare GOLDTERM execută GRATUIT lucrări de rebranșare la sistemul centralizat de termoficare, pentru locatarii de la blocuri. Acestea cuprind atât proiectarea și realizarea coloanei comune de pe casa scării, cât și furnizarea și montajul contoarelor de apartament. La solicitarea celor care doresc să se rebranșeze, Goldterm execută și lucrările din interiorul apartamentelor, contracost. Cererile se depun la sediul societății din str. Vânători, nr 1, Mangalia. Relații la dispecerat Goldterm: 0241 740 761; 0756 086 136.

Lucrările se execută în ordinea depunerii cererilor și în limita fondurilor alocate!

IMPORTANT: SC Goldterm Mangalia poate încheia CONVENȚII INDIVIDUALE de facturare a căldurii, prin care clienții pot plăți factura direct la sediul societății și își pot gestiona individual consumul de căldură!

Toate aceste măsuri sunt menite să vină în sprijinul locuitorilor branșați la sistemul centralizat de termoficare sau care doresc să se rebranșeze, prin reducerea costurilor și eliminarea disensiunilor apărute în cadrul asociațiilor de proprietari, pe temă colectării banilor pentru încălzire. Anul acesta, continuăm modernizarea sistemului de termoficare, prin reabilitarea rețelelor de conducte subterane și introducerea cogenerării cu motoare termice. Obiectivul nostru constă în reducerea prețului gigacaloriei, care să se vadă pe factura finală către consumatori. (R.C, pe Facebook).


Mangalia News, 26.01.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply