Klaus Iohannis: L-am desemnat pe Mihai Fifor premier-interimar

0
1134

Președintele Klaus Iohannis mută în plină criză politică și îl desemnează pe Mihai Fifor în funcția de premier-interimar al României, după demisia lui Mihai Tudose. Totodată, șeful statului a convocat pentru miercuri consultări cu partidele parlamentare.

“Premierul Tudose mi-a înainte demisia și am acceptat-o. Această situație în care s-a ajuns mă nemulțumește profund și este o situație care mă îngrijorează. Iată că la un an de la alegeri avem două guverne PSD eșuate. Acum evident că este nevoie de un guvern pentru a scurta cât se poate de multe situația de incertitudine. Eu vreau să avem o procedură rapidă care va duce la stabilirea unui nou guvern pentru că această nesiguranță nu trebuie să degenereze în instabilitate politică și vreau să previn posibile urmări negative ale acestei crize generate în interiorul PSD.

După demisia premierului Tudose, l-am desemnat pe ministrul Fifor interimar la conducerea Guvernului. Și am decis să convoc consultări cu partidele parlamentare pentru mâine”, a declarat Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Mai mult, inclusiv VIDEO, aici.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply