Trăim în România! Un bărbat din Siminicea (Suceava) a avut curajul de a-și aduce acasă amanta, spunându-i soției că e doar o verișoară. Ce-a urmat?

0
1401

Un bărbat din Siminicea (Suceava) a avut curajul de a-și aduce acasă amanta, spunându-i soției că e doar o verișoară. Urmarea i-a șocat pe toți!

Fiindcă a avut o seară plină în care a consumat o cantitate semnificativă de alcool, Nicolae Taliuc, de 50 de ani, a prins curaj și i-a venit o idee mai mult decât îndrăzneață: și-a luat amanta de mână și s-a prezentat cu ea acasă la soție, spunându-i că ar fi vorba despre o verișoară care va sta cu ei și va împărți nu doat casa, ci și patul!

Fiindcă își cunoștea bine soțul, femeia nu a crezut minciuna și a sunat imediat la 112, cerând polițiștilor să o scape de intrusa din casă.

A doua zi, când bărbatul s-a trezit, nu mică i-a fost surpriza să constate că amanta dispăruse cu tot cu bagaje!

Enervat la culme, Nicolae Taliuc din comuna Siminicea a pus mâna pe telefon și i-a acuzat pe polițiști de faptul că i-ar fi răpit amanta!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bărbatul s-a ales cu dosar penal și o sancțiune pentru apelare abuzivă la 112. Așa cum era de așteptat, cazul a ajuns pe internet și a devenit imediat viral în toată țara!

Sursa: obiectivdesuceava.ro. (Mulțumim, Vali Petcu).

Știrea integrală, aici: Telenovelă la Siminicea: Un bărbat beat turtă a sunat la 112 reclamând că poliţiştii i-au răpit amanta pe care tocmai o prezentase nevestei ca fiind o verişoară


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply