Campania ’10 Oameni de Valoare pentru Constanţa’, ediţia a VII-a. Pe 8 ianuarie, am dat startul perioadei de votare!

0
785

’10 Oameni de Valoare pentru Constanţa’. La inceperea etapei de votare a Oamenilor de Valoare ai Constanței, le mulțumim cu drag și recunoștință tuturor utilizatorilor pentru feedback-ul oferit constant, pentru implicare și pentru susținere. Acestea sunt foarte importante pentru noi și avem certitudinea că numai împreună putem fi mai puternici, mai creativi, mai buni în dezvoltarea și implementarea scopului nostru comun, acela de a contribui la reconstrucția morală a societății.

Tocmai pentru că transparența și corectitudinea se numără printre valorile fundamentale ce stau la baza acestei campanii,  vă aducem la cunoștință faptul că procesul de votare va funcţiona ca şi la ediţia de anul trecut, prin crearea unui cont (ce necesită introducerea unor date cu caracter personal şi alegerea unei parole – sau folosirea contului deja creat; folosit la editia de anul trecut), urmată de posibilitatea de votare cu acces direct către panoul cu nominalizările.

Un candidat poate fi votat o singură dată în 24 de ore, iar perioada de votare se încheie pe 28 februarie.

Vă asigurăm că voturile pe care personalităţile nominalizate le primesc sunt gestionate în timp real și că astfel se vor împiedica tentativele de fraudă. Vă reamintim faptul că încercările repetate de fraudare vor duce la anularea voturilor şi blocarea utilizatorilor. De asemenea, vă asigurăm că protejarea principiilor morale ce stau la baza Campaniei reprezintă scopul nostru primordial.

Ne bazăm pe faptul că nominalizarea acestora reflectă caracterul, activitatea exemplară și implicarea în dezvoltarea societății de care au dat dovadă. Toate persoanele nominalizate cu realizări importante în direcția dezvoltării societății și promovării principiilor morale beneficiază de recunoașterea și susținerea noastră ca adevărate valori.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Facem un apel către toți utilizatorii și nominalizații Campaniei, rugându-i respectuos ca implicarea acestora în cadrul campaniei să se realizeze prin susținerea demersului nostru de promovare a valorilor și corectitudinii, nu prin distrugerea acestora și denigrare.

Vă mulțumim şi vă invităm pe www.oamenidevaloare.ro pentru a-i vota pe cei care fac cinste oraşului Constanţa!


Mangalia News, Miercuri, 10 ianuarie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply