CEL MAI SCUMP GEM DIN LUME! O locuitoare din Viscri face un gem care se vinde cu 365 euro borcanul. De ce este acesta special

0
2488

O locuitoare din Viscri, satul transilvănean îndrăgit de Prințul Charles al Marii Britanii, unde deține câteva proprietăți, face un gem care se vinde cu 365 de euro borcanul, în toată Europa.

Pe lângă gust, gemul făcut de Gherda Gherghiceanu este unul special datorită ambalajului său, dar și pentru ceea ce cumpărătorul primește pe lângă bocanul de 800 de grame, cu gem.

Cumpărătorul este împroprietărit cu cinci stejari într-o pădure unică, înființată în județul Sălaj. Și asta pentru că borcanul cu gem este ambalat într-o cutie lucrată manual de un tâmplar, realizată din lemn de stejar, astfel că pomii tăiați trebuie înlocuiți.

Până acum, au fost astfel plantați cu ajutorul comunității peste 2.500 de puieți de stejari, iar printre cei care dețin o bucățică din pădure ca urmare a cumpărării gemului de 365 de euro, se află numeroase persoane publice, dar și oameni de afaceri atât din țară, cât și din străinătate.

Citiți continuarea aici: greatnews.ro/viscri-gem-365-euro-borcanul

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Libertatea: ”La Târgul de la Paris, borcanul din cristal şi decorat cu argint a fost aşezat într-o cutie din lemn, împreună cu o linguriţă tot din argint. Toate acestea au fost lucrate manual de meşteşugarii din zona Târnava Mare, iar ediţia este limitată. Fiecare dintre cele 1.001 borcane costă nu mai puţin de 365 de euro, exact cât numărul zilelor din an”.  (Foto generic Libertatea: Gem facut la Viscri).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply