Țigări electronice care distrug sănătatea

0
1237

farmec.ro
carturesti.ro%20

Dacă aveai impresia că IQOS este ”fără de păcat” și că toți ar trebui să renunțe la țigările normale, tradiționale, pentru că ele duc la cancer și alte boli, ar trebui să ții cont de acest studiu, scriu cei de la Playtech.

Un nou val de produse din tutun, care nu ard tutunul, ci îl încălzesc, au început să acapareze piața. Ce-i drept, aceste țigarete sunt puțin mai sigure decât cele tradiționale, dar dispozitivele lor produc un număr de compuși potențial dăunători, ba chiar unele substanțe sunt cancerigene, conform Reuters.

Producătorul de țigări Philip Morris International a dat drumul dezvoltării noilor produse din tutun care nu ard, iar dispozitivul IQOS este unul dintre cele două produse populare. iFuse de la British American Tobacco e încă o alternativă la fumatul clasic. În timp ce e-țigaretele folosesc lichid cu nicotină, noile dispozitive conțin tutun pe care îl consumi prin încălzire, la o temperatură suficient de ridicată pentru a crea vapori, dar nu și fum.

Comitetul de Toxicologie (COT), care oferă consultanță științifică independentă guvernului britanic, este unul din primele grupuri oficiale care studiază profilul de risc al produselor termice care nu ard. (NapocaNews, 03.01.2018).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply