Gabriela Apostu: Se întâmplă și alte fenomene stranii în Mangalia…
[Pamflet în zi de sărbătoare].

0
532

Un fenomen straniu are loc la Mangalia. De ceva timp, sunt aprinse luminile în oraș, ca și cum am fi într-o zonă civilizată. ”Am văzut asta cu ochii mei. Inițial nu mi-a venit să cred, dar, tot dînd privirea roată, am remarcat că luminile erau cu adevărat aprinse”, a spus o localnică, încîntată de minunea săvîrșită de Dumnezeu.

O altă localnică a exclamat cu un entuziasm de poveste: ”Uau, prima dată am crezut că mi se pare. M-am apropiat, am atins cu o oarecare frică, pentru că părea un soi de hologramă și am exclamat cu voce tare, strigînd, alergînd către nicăieri, bezmetică: ”Avem braddddd înnnn parrrrrcccc”… ”Părea un vis”, a continuat doamna cu lacrimi în ochi și transpirație la subraț.

Și minunile au continuat, un domn în etate scriindu-ne: ”Cînd am ieșit din scara blocului, obișnuiam să fac un pas mare, pentru a evita groapa celebră din asfaltul mezozoic. De data aceasta, privirea mi-a fost răpită și proptită pe asfaltul proaspăt văruit. Duamne, mare e minunea ta. Pupa-ți-aș tălpile, Duamneeeee… Să vă spun că am retrait bucuria capitulării necondiționate a Germaniei la 8 mai, 1945?. Ei bine, da…, așa a fost”. 🙂

Iată o serie scurtă, dar relevantă a fenomenelor efectiv stranii pe care Mangalia le trăiește intens.

Aaaa, și ar mai fi ceva: A venit Crăciunul în sufletele unora.

Nota autorului: Acesta a fost un pamflet în zi de sărbătoare. Orice asemănare cu fapte reale este pur întîmplătoare.

Gabriela Apostu, Miercuri, 27.12.2017.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm scrieți comentariul
Vă rugăm să scrieți numele dvs. aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.