FOTO Cum arată imperiul din Madagascar al lui Radu Mazăre

0
637

Fos­tul pri­mar al Con­stanţei, Radu Mază­re, în cazul căru­ia Poli­ţia s‑a sesi­zat pen­tru că nu s‑a pre­zen­tat sâm­bă­tă la Poli­ţia Con­stanţa, în cadrul con­tro­lu­lui judi­ci­ar, a ple­cat în Mada­gas­car, unde face demer­suri pen­tru a obţi­ne azil poli­tic. Fos­tul edil are mai mul­te inves­ti­ţii făcu­te în insu­la afri­ca­nă.

Radu Mază­re a ple­cat din Româ­nia în ziua de Cră­ciun, la ora 13.00, cu o cur­să către Paris de pe Aero­por­tul Oto­peni. Potri­vit repre­zen­tanţi­lor Poli­ţi­ei Româ­ne, sâm­bă­tă, în jurul orei 12.00, poli­ţi­ş­tii Biro­u­lui Supra­ve­ghe­rii Judi­ci­a­re din cadrul Inspec­to­ra­tu­lui de Poli­ţie Judeţean Con­stanţa s‑au sesi­zat cu pri­vi­re la fap­tul că Radu Mază­re, aflat sub con­trol judi­ci­ar în baza unei deci­zii a Îna­l­tei Curţi de Casa­ţie şi Jus­ti­ţie, nu s‑a pre­zen­tat pen­tru a sem­na în gra­fi­cul de pre­zenţă.

(Foto: Radu Mază­re, în Mada­gas­car, când con­stru­ia resor­tul).

Con­tac­tat de poli­ţi­şti, fos­tul pri­mar al Con­stanţei le‑a spus că se află în Mada­gas­car, unde face demer­suri pen­tru a obţi­ne azil poli­tic. Con­form pro­ce­du­rii, poli­ţi­ş­tii con­stă­nţeni au sesi­zat Îna­l­ta Cur­te de Casa­ţie şi Jus­ti­ţie.

Vacanţe în ţări exo­ti­ce

Cites­te mai mult în adevarul.ro/news


Pe ace­eași temă: FOTO VIDEO. Cum ara­tă „para­di­sul” lui Radu Mază­re din Mada­gas­car


 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele