ARCA TV: ‘Români pentru Români’,
‘Poveștile Românilor’, ‘Corespondent Diaspora’, emisiuni pentru românii de pretutindeni

0
1565

Lucian Blaga: La mulți ani, dragi Români!

În emisiunea de astăzi: Tudor Petrut din Los Angeles, cu un cadou pentru Arca TV!
În emisiunea “Români pentru Români”, s-a alăturat proiectului Arca TV Andy Szekely – Bootcamp University! Prof. Dr. Florian Colceag și Prof. Conf. Dr. Daniel Onofrei lansează proiectul Arca Education, Lia Roberts – Consulul onorific al României în Las Vegas, despre biserica pe care a construit-o pentru comunitatea românească și concertul “Rapsodia Română”, susținut de Orchestra Simfonică din Las Vegas cu copii și artiști români!

Inaugurăm emisiunea “Poveștile Românilor” cu un interviu excelent din Sydney, Australia, realizat de Cătălin Anastase, cu Daniel Ioniță, poet, scriitor şi translator (română-engleză), născut la Bucureşti în 1960. A părăsit România în 1980 împreună cu părinţii şi cu sora sa, stabilindu-se în Noua Zeelandă şi mai apoi în Australia. Licenţiat în psihologie (clinică şi de organizaţie) la Griffith University (Brisbane, Australia) şi Lean Six Sigma (Auckland Technical Institute).

“Corespondent Diaspora” îi prezintă pe E.S. Dan Stoenescu, Ambasadorul României în Tunisia care ne urează un An Nou bun și ne prezintă o rețetă tunisiană excelentă de mici românești! Trupa “VOX MARIS” din Chicago cu un videoclip în premieră, Teodor Falcon Covrig, actor din Los Angeles cu “Pastila de Hollywood”. Adrian Ardelean vă aduce noutăți din Montreal, Canada. Se prezintă români din Chicago – Alina Cumpan, Simona Botezan din Tampa, Florida, Cătălina Bogoi din Rabat, Maroc și Cornelia Crainic din Dubai, Emiratele Arabe Unite!

La mulți ani, un an nou excelent!
Vizionare plăcută!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Lucian Blaga, CEO ARCA TV USA.


Mangalia News, partener media oficial în Proiectul ARCA TV. 28.12.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply