La Gala Cantus Mundi România, Corul Galacteea al Școlii Gala Galaction a cântat pe aceeași scenă cu Corul Național de Cameră Madrigal!

0
1686

farmec.ro
carturesti.ro%20

Corul Galacteea al Școlii Gala Galaction din Mangalia a participat la evenimentul Gala Cantus Mundi Romania. Copiii au cântat pe aceeași scenă cu Corul Național de Cameră Madrigal!

Corul este condus de doamna profesoară Andreea Rusu Imre și a fost înființat cu sprijinul doamnei directoare Adriana Popescu și al Asociatiei de Părinți Gala Galaction. Sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 11.00, s-a transmis Gala Cantus Mundi pe TVR1.

Peste 500 de copii au cântat pe 20 decembrie pentru prima dată împreună, pe scena Operei Comice pentru Copii, în cadrul Galei Naționale Cantus Mundi. Copiii din 14 coruri din țară și din capitală au încântat audiența cu unele dintre cele mai frumoase cântece de iarnă. Cu multă emoție și bucurie, copiii și tinerii și-au așteptat rândul pentru a intra pe scenă. Odată ajunși în fața spectatorilor, sub îndrumarea profesorilor lor, ei au interpretat colinde românești și internaționale. La final, unite sub îndrumarea Annei Ungureanu, dirijorul Corului Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”, glasurile celor peste 500 de copii s-au împletit armonios cu vocile membrilor Corului Madrigal, într-un moment special. Evenimentul a fost prezentat de Eveline Păuna și va fi difuzat pe TVR. Foto: Andra Aron.

ALBUMUL FOTO de la Gala Cantus Mundi 2017, AICI.


Mangalia News, 22.12.2017.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply