Cei mai valoroşi luptători și antrenori constănţeni ai anului 2017 au fost premiaţi. Pe primele locuri, Andreea-Beatrice Ana și Marian Oancea!

0
1324

CUGET LIBER: Marea familie a luptelor constănțene s-a reunit, zilele trecute, în incinta complexului Lake View, pentru a recompensa pe cei mai valoroși 10 luptători ai anului 2017. Nu a fost deloc o misiune uşoară pentru preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Gigi Pambuca, ţinând cont de faptul că pe litoral au ajuns peste 110 medalii naţionale şi internaţionale.

Alături de sportivi şi antrenori, la festivitate au luat parte nume mari ale sportului constănţean şi românesc: vicecampioana mondială la handbal şi membră de onoare a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Elena Frîncu, fostul campion european, mondial şi olimpic, Ion Draica, fostul mare luptător constănţean, Memet Ender, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, Mariana Solomon, Vasile Vicol – fost elev al antrenorului emerit Ioan Bărbătei, cel care a trecut în nefiinţă în anul 2011, şi Aziz Ecuan, fost luptător ce a ales să rămână aproape de fenomen şi să investească în viitorul luptelor constănţene.

Primul loc a revenit sportivei Andreea-Beatrice Ana, legitimată la CS Mangalia, pregătită de Marian Oancea, cea care a cucerit o nouă medalie de argint la Campionatul Mondial de cadeți, distincție pe care a obținut-o și în 2015.

Pe locul secund s-a clasat Florin Ghiorghe de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa, pregătit de antrenorul emerit Ioan Giuglea, podiumul fiind completat de doi sportivi de la CS Farul Constanţa, Răzvan Arnăut şi Florin Tiţa, antrenaţi de Grigore Gheorghe. Aceştia au fost precedaţi în clasament de luptători, după cum urmează:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

locul 4 – Ana-Maria Pârvu (CS Mangalia, antrenor Marian Oancea);

locul 5 – Nicolae Boantă (CS Farul, antrenor Grigore Gheorghe);

locul 6 – Ana-Maria Predică (CS Poseidon-Limanu 2 Mai, antrenor Cornelius Trucmel);

locul 7 – Andrei Savu (LPS „Nicolae Rotaru”, antrenor Ioan Giuglea);

locul 8 – Marius Marin (Aurora 23 August, antrenori Aurelian Marin şi Gigi Ciupercă);

locul 9 – Amalia Rătunzeanu (LPS „Nicolae Rotaru”, antrenor Ioan Giuglea);

locul 10Sandu Marin (CS Mangalia, antrenor Marian Oancea) şi Ştefan Popa (LPS „Nicolae Rotaru”, antrenor Ioan Giuglea).

De asemenea, prima poziţie în topul antrenorilor a fost ocupat de Marian Oancea, cel care pregăteşte o generaţie încântătoare de luptătoare, la Mangalia.

Mai mult, în cugetliber.ro, 27.12.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply