Misiunea Arca TV este de a prezenta modele și de a reuși să devină o sursă de inspirație, motivație și leadership. Astăzi, Andy Szekely [PROMO]

0
1491

farmec.ro
carturesti.ro%20

Arca TVAndy Szekely este antreprenor, autor şi speaker profesionist, pasionat de dezvoltare personală, persuasiune şi leadership.
Ca autor, Andy a publicat 7 cărţi, a produs peste 100 de ore de material multimedia pentru educaţia adulţilor şi editează un newsletter lunar, online, pentru comunitatea de peste 250.000 de membri.
Ca antreprenor, a fondat două companii (o firmă de training şi consultanţă şi o editură) şi a iniţiat asociaţia Alpha Leadership, pentru educaţia viitorilor lideri ai României.
Ca speaker şi trainer, a lucrat cu peste 50 de companii din 7 ţări europene şi a susţinut prezentări demonstrative în SUA, Canada şi China.
Cu o experienţă de peste 20 de ani în educaţia adulţilor, specialist în Peak Performance şi speaker motivaţional profesionist, Andy a dezvoltat concepte de training prin care orice om matur poate deveni rapid un lider autentic pentru comunitate – Bootcamp University, CityCamp Academy şi Elite School.
Proiectul său semnătură este Bootcamp University – tabăra de training intensiv pentru dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor şi adulţilor cu spirit antreprenorial. Suntem onorați de colaborarea cu Andy! În curând, la Arca TV!

Lucian BlagaSunt onorat de prezența atâtor oameni de calitate într-un proiect al Românilor, pentru Români! Multumesc, Andy Szekely, mulțumesc tuturor prietenilor și colaboratorilor!


Mangalia News, partener media oficial ARCA TV USA. Publicat: duminică, 24.12.2017.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply