Gabriela Apostu: Premii pentru Colegiul Economic Mangalia, la Concursul județean pe meserii

0
1302

”Vineri, 08.12.2017, la hotel Flora din Mamaia, s-a desfășurat Concursul pe meserii, in cadrul proiectului județean Performanță în meserie, editia a III-a, inițiat de Liceul tehnologic Virgil Madgearu din Constanța.
Echipa Colegiului Economic Mangalia a fost formată din 9 elevi, pe diverse calificări.
Premiul al II-lea – calificarea Organizator banqueting, elevul Axinte Mihai Aurelian (clasa a XI-a F) și
Mențiune – calificarea Ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație,elevul Bărbieriu Andrei (clasa a XI a profesională).
Ambii au fost pregătiți de subsemnata.
Vă rog să sesizați că în cadrul aceluiași concurs se află elevi de liceu și elevi de profesională. Ei bine, lui Axinte Mihai (costumatul) i-am fost dirigintă trei ani – învățămînt profesional, el acum fiind elev la clasa de liceu zi, după absolvirea pe meseria de chelner. A participat la toate cele trei ediții (palmares: premiul I, mențiune, premiul II). Este unul dintre cei mai buni elevi de profesională pe care i-am avut.
Bărberiu Andrei este acum elev în învățămîntul profesional, pe aceeași meserie.
Ce vreau să subliniez este că școala profesională nu este o Cenușăreasă. Că vrem noi să facem din ea o arătare, un bau-bau al învățământului românesc, este altceva. Și ei nu sunt singurii elevi grozavi. De asta vă pot asigura, mai ales că, timp de 19 de ani, am fost dirigintă doar la clase de profesională (până anul acesta).
Felicitări, Mihai și Andrei! Felicitări, elevi ai Colegiului Economic Mangalia! Felicitări, dragi colegi!”

Gabriela Apostu, Fb.


Mangalia News, Luni, 10.12.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply