Se deschide ”Tărâmul Magic 2017”. Astă seară, la Constanța!

0
2516

”Tărâmul Magic” se deschide în această seară, la ora 18.00, în Parcul Tăbăcărie din Constanța. Feerie, magie şi veselie, în Tărâmul Magic al Crăciunului!

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti. A fost odată un Tărâm Magic al Crăciunului care se deschidea în fiecare iarnă, pentru a găzdui toate persoanjele din poveştile şi basmele copilăriei noastre, a părinţilor, bunicilor şi copiilor noştri. Acest Tărâm Magic se află peste mări şi ţări, la un mal de lac frumos, cum numai în poveşti poate fi, în mijlocul unei grădini pline de copaci fantastici. Aici au voie să intre numai cei care au sufletul curat şi chipul senin, căci altminteri magia nu are efect…

În acest an, Tărâmul Magic al Crăciunului va deveni, o jumătate de iarnă, locul de întâlnire al tuturor constănţenilor, mari şi mici, cu dorinţe, bucurii şi chef de joacă şi de distracţie. Iarna şi poveştile copilăriei vor fi spuse şi trăite de actori, alături de copii, părinţi şi bunici, într-un adevărat regat hibernal, cu spectacole, colinde, coruri, costume spectaculoase, surprize, ateliere magice şi multe altele.

Aşadar, începând din 8 decembrie 2017 şi până pe 14 ianuarie 2018, toată Constanţa este aşteptată în cel mai special loc de petrecere a Sărbătorilor de Iarnă şi nu numai, în mijlocul poveştilor şi personajelor îndrăgite. Tărâmul Magic al Crăciunului se deschide vineri, 8 decembrie 2017, începând cu ora 18.00! Tot oraşul este aşteptat să ia parte la inaugurarea unui sezon hibernal aşa cum n-a mai fost!

„Un eveniment-concept în premieră în România, special gândit pentru copii (părinţii şi bunicii sunt şi ei invitaţi), vine la Constanţa! Între 8 decembrie 2017 și 14 ianuarie 2018, Ţara Piticilor va deveni Tărâmul Magic al Crăciunului, populat aşa cum se cuvine, cu personaje din poveşti vechi şi noi, aparţinând copilăriei tuturor generaţiilor. Publicul va deveni parte din poveste, participând activ la spectacole, alături de zecile de animatori şi personaje de basm. În Casa Hobbiţilor, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Atelierul de Magie, cel de Jucării şi în Ambasada lui Moş Crăciun, copiii vor fi antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice“, arată organizatorii.

Vor învăţa să creeze jucării şi să le însufleţească, să cânte la diferite instrumente muzicale, să facă vrăji, să interpreteze poveşti, să îşi antreneze capacităţile imaginaţiei creatoare şi să înveţe să se exprime liber, utilizând în special propriile capacităţi şi talente. Toate atelierele sunt deschise în fiecare zi, între orele 11.00 și 21.00, iar intrarea este liberă, pe principiul primul venit, primul servit.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în fiecare seară copiii se vor întâlni cu personajele de poveste îndrăgite, iar în anumite zile, de la o anumită oră, care va fi anunţată pe pagina de facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/taramulmagicalcraciunului – ei vor fi fotografiați cu fiecare din ele, de către fotograful Tărâmului Magic, în locuri special alese, uşor identificabile. Astfel, fiecare vizitator îşi va putea crea harta proprie a magicelor întâlniri şi a bunei dispoziţii în parcul miraculos, în funcţie de preferinţe.

Week-endurile sunt dedicate spectaculozităţii. Pe scena special amenajată în Tărâmul Magic al Crăciunului, în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00 şi până la ora 20.00, se vor desfăşura spectacole de teatru, muzică şi dans, cu invitaţi din ţară care au ţinut neapărat să fie alături de publicul constănţean în această iarnă atât de minunată.

„Nici părinţii sau bunicii nu au fost uitaţi. Organizatorii le vor pune la dispoziţie Târgul de Crăciun, unde vor găsi o gamă extrem de variată de produse, dulciuri şi băuturi specifice perioadei Sărbătorilor de Iarnă“, potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Culturale Teatrelia, organizatoarea evenimentului.

Pe această cale, ei doresc să mulţumească Primăriei Municipiului Constanţa, care în acest an a contractat o firmă specializată pentru iluminatul festiv din Ţara Piticilor – Tărâmul Magic al Crăciunului.

Proiectul este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa şi realizat de Asociaţia Culturală Teatrelia.


Mangalia News, 08.12.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply