La Concursul Național de Dans ”D’AOR Grand Prix”, MĂLINA RUGEA și colegele ei de AUR de la Joy To Dance au obținut numeroase premii

0
2777

D’AOR este primul concurs românesc marcă înregistrată la clasa EDUCATIE, prin activitati culturale si sportive. La acest moment, D*AOR reprezintă cel mai important premiu pentru coregrafii si dansatorii amatori din Romania, deoarece premiile obținute îi pot propulsa la cele mai frumoase festivaluri din Europa, cu care Asociatia Multiculturală Dans Art Open este parteneră!

Show dance solo. Magic Girl. Locul 1, Mălina Rugea. Daor Grand Prix Romania Festival:

Locul 1 la balet clasic solo, profesioniști (deși Mălina nu este profesionistă, ci amatoare), cu Gamzatti Variation, din Bayadera:

Copii talentați + coregrafe excelente + muncă și dăruire = Succes garantat = Joy 2 Dance!

Alexia Toader a primit Trofeul “Regina caracter”, iar Alexandra Socianu a obținut și ea un Loc 1, cu solo de caracter tradițional.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Quartet de aur. Locul 1 – cu Marilena Carauleanu, Chilianu Letitia, Olimpia Georgia Carauleanu, Elena Rusa, Alexandra Porumboiu, Malina Rugea şi Vindora Haivas-Vlad în Busteni, Brasov, Romania.

Joy To Dance, echipa multiplu premiată. Trofeul Dansatorul de Argint, pentru balet clasic Giselle’s friends. Felicitari copiilor, dar mai ales doamnelor Alexandra PorumboiuElena RusaVindora Haivas-VladDans de caracter – formatii semi-profesionisti, Varenka. Locul 1.

A doua zi de concurs. Dans ucrainean, premiat cu Locul 1. Trio caracter copii. Dans Ucrainean. Locul 1. Contemporan – profesionisti. Sweet dreams. Locul 2.

Felicitări, Mălina, Alexia și Alexandra! Go, go, go, Joy to Dance!

Așadar, bilanțul fetelor noastre este următorul: Mălina Rugea a concurat cu 6 dansuri și a obținut 5 Locuri 1 si un loc 2. Solo-urile au fost la profesionisti ca si Quartetul format din Mălina, Olimpia Carauleanu, Madi Chilianu si Anca Dumitrescu. Quartetul (minigrup) balet clasic Bayadera, pas de quatre Locul 1. Cu formatii: Varenka – dans de caracter, Locul 1; Trio caracter (Malina, Alexia si Alexandra) Dans ucrainean, Balet clasic formatie, Locul 1 si trofeul Dansatorul de argint și balet contemporan, formatie Sweet Dreams, Locul 2.


Mangalia news, Luni, 4 decembrie 2017. (Sursa flash-uri și foto: Facebook).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply